Om meg

Hvem er jeg?

Jeg har blitt kalt nerdeglamblogger – det kan godt stemme! 🙂 Jeg er fascinert av nye teknodingser og utvikling innen sosiale medier, men også nye neglelakktrender… Jeg er sosiolog, samfunnsengasjert og opptatt av de gode tingene i livet.

Jeg heter Cathrine Eide Westerby, kommer opprinnelig fra Trondheim, og har bosatt meg i Oslo med mann og deltids-bonusbarn. Jeg er utdannet sosiolog fra NTNU i Trondheim, og har en stor interesse for organisasjonssosiologi, internett og sosiale medier, internasjonale prosjekter og krysskulturelle utfordringer.

Dette er en allsidig blogg hvor jeg skriver om teknologi, sosiale medier,samfunn, feminisme, sosiologi, politikk (mest helsepolitikk), ME-saken, litteratur, neglelakk, livet, kjærligheten og alt annet som måtte falle meg inn.

Jeg er svært glad i å reise og se nye steder i verden, møte mennesker med spennende historier og utvide horisonten min. I tillegg har jeg blitt forelsket i livet under vann, etter at jeg fikk på meg dykkeutstyr og tok steget ut i det vakre, blå. Nå prøver vi å få til minst én dykketur i året. Det gjør meg godt! ♥

Jeg begynte å lese blogger en eller annen gang i 2005-2006, og i september 2007 tok jeg selv skrittet ut i bloggosfæren. Det har vært og fortsetter å være et givende sted å oppholde seg. Litt om hvordan denne bloggen har utviklet seg finner du i posten «Semi-anonymitet, offentlighet og definisjonsmakt.»

Du finner meg andre steder i sosiale medier også, se i menyen til høyre eller bruk linkene her:

…making unexpected and fortunate discoveries…

~SerendipityCat~, mange har spurt meg hvor navnet kommer fra. Ordet serendipity kan løselig oversettes til det å gledelig og uventet gjøre en hyggelig oppdagelse. Nett og sosiale medier en spesiell gullgruve i så måte synes jeg, både når det gjelder kunnskap og mennesker. Og når jeg da heter Cathrine til fornavn, ja da ble det ~SerendipityCat~, mine reiser rundt på nett og i virkeligheten hvor jeg oppdager stadig nye folk og fenomener jeg får glede av.