10 år med blogging!! ?

6

I år, på denne dagen er det faktisk 10 år siden jeg begynte å blogge! ❤️??

Det har virkelig vært en stor del av livet mitt, og jeg har blogget om alt fra feminisme, neglelakk, helsepolitikk og selvfølgelig ME-saken.

Det har lært meg meg veldig mye, og jeg tenker med glede på at jeg har vært en aktiv samfunnsblogger og at det har gitt meg muligheten til å ha en stemme også utenfor bloggingen, med intervjuer og innslag i media, er eget kapittel i bloggboken «Gi meg en scene», og bloggen har til og med dukket opp i forskning og lærebøker! Det er klart det er stort! ???

Gjennom bloggingen har jeg møtt så mange fantastiske mennesker som har blitt venner for livet. ❤️ Jeg er uendelig takknemlig for alle mine nettvenner, og noen av dem har også blitt IRL-venner. Nett eller IRL, vennskapene er like viktige uansett.

Det er mye jeg kunne ha sagt om dette, men jeg må begrense meg litt.

Det er trist at jeg er så dårlig nå at jeg ikke klarer å blogge noe særlig. Men bloggen skal fortsatt leve, og jeg håper å kunne gjenoppta bloggingen i en eller annen form snart.

Facebook-siden til bloggen lever fortsatt og der er det mye aktivitet – først og fremst med anbefalingerk av ting jeg har lest og vil dele.

Jeg er takknemlig for at jeg har bloggen, og for de mulighetene og gledene den gir og har gitt meg.

Gratulerer med 10-årsdagen, kjære blogg!! ????

Share.

About Author

6 kommentarer

  1. Åh GRATULERER i bøtter og spann! Bloggen din har vært og er til enorm hjelp og støtte. Du er fenomenat dyktig til å formidle kunnskap, klokskap, forskning og erfaringer. Krysser fingre for framdrift i ditt tempo og forskning med fart i. Enda en gang GRATULERER og tusen takk for deg og bloggen din! Hurra!

    • Tusen tusen takk for dine gode ord! <3

      Det er virkelig både hyggelig og godt for meg å høre at noe av det jeg har gjort er til nytte for andre, det var jo derfor jeg begynte å skrive og dele, og jeg selv har hatt veldig mye igjen for det. 🙂 Takket være dere som leser, kommenterer, deler og heier frem!

  2. Gratulere vel overstått med de første 10 årene med bloggen din. Jeg har fulgt denne bloggen siden 2011, det er 6 av disse 10 årene bloggen har eksistert. Jeg har lest om mange ting, men allermest om ME. Nå skjer det masse spennende på forskningsfronten fremover, tenker spesielt på Rituximab og Katarina Lien sitt forskningsprosjekt.

Leave A Reply

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.