Fine folk!

0

Siden smertene jagde meg opp i 5-tida i morges, tenkte jeg at jeg skulle prøve å få tiden til å gå blant annet ved å gi meg i kast med den store bunken med post her. 

Det var først da jeg begynte å flytte på ting at det gikk opp for meg at det slett ikke var bare én bunke med post, og at noe av det som lå her har ligget lenge!

Med så mye sykdom følger både forvirring, endret tidsfølelse og knapt med krefter til å følge opp ting, så det er kanskje ikke rart at noe stikker seg unna, men det kan jo også bli litt pinlig.

For nå føler jeg meg både slem og utakknemlig!

I bunken med post og andre ting fant jeg nemlig ikke mindre enn to pakker til meg, og her har jeg lagt inn et par bilder av den ene.

En veldig hyggelig «care-pack» fra en ME-venninne, som har sendt meg et nydelig kort, god te og ikke minst flere små pakker med spennende FRØ til balkong-hagen! ?

Selvfølgelig blir jeg kjempeglad for dette!! 🙂 ? 

Jeg synes det er så utrolig hyggelig gjort, og det er et skikkelig løft i hverdagen å finne slikt i postkassa! Hvis man finner det da, og ikke roter det vekk slik jeg klarte å gjøre denne gangen… så flaut.. ?

Slike «care-packs» har jeg fått mange av i løpet av de årene jeg har vært syk, og jeg har også prøvd å sende ut noen selv. Min erfaring er at det blir satt stor pris på, og det trenger ikke være så mye! Det viktigste er følelsen av omtanke. 

I dag må jeg ta kontakt med avsenderen av denne pakken og få sagt en skikkelig takk. Jeg smiler ved tanken på hun som har sittet og pakket små frø til meg og skrevet på lapper –  koselig!

I dag går tankene til deg som har sendt meg denne pakken, og til alle dere andre som også har sendt kort, pakker og hilsninger i posten i løpet av alle årene jeg har vært syk. Det har betydd og betyr mye for meg, og jeg har forskjellige små ting og hilsninger hengende rundt omkring i leiligheten her som minner meg på hvor mange fine folk jeg kjenner. TAKK for at dere bryr dere! 

Jeg skulle ønske jeg klarte å sende ut flere care-packs selv, men må dessverre bare innfinne meg med at formen ikke tillater det akkurat nå. Men gjett om jeg skal ta det igjen den dagen jeg føler meg bedre!! ?

Håper du som leser har en så god dag som mulig, og at resten av langhelgen blir fin! 

Share.

About Author

Leave A Reply

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.