?? Gratulerer med dagen!! ??

2

Gratulerer så mye med dagen til alle lesere og nettvenner der ute. 🙂 <3

Jeg håper dere har hatt en riktig god feiring så langt! Enten den har foregått inne på sofaen, i en hardt tilmålt og tilkjempet tid med familien utendørs, eller løpende rundt uten den minste bekymring! 🙂

Etter mange år med «innefeiring» er ikke ambisjonsnivået så høyt her, men det går faktisk an å få til en hyggelig feiring av nasjonaldagen likevel.

Viktige ingredienser da er godt selskap, god mat og drikke, 17.mai.-sendinger på TV og ikke minst kontakt med kjære og kjente gjennom sosiale medier!! 🙂

I dag ble det en lang og veldig hyggelig 17.mai-frokost her hjemme med min kjære. Veldig godt å kunne starte dagen i rolig tempo og ikke ha presset på seg om å være ferdig til en viss tid eller ute av huset.

Jeg har det best og trives mest når aktivitetene kan tilpasses formen, slik at jeg slipper unødvendig smerte og plager.

I dag er vi selvfølgelig glade for å kunne leve i et fritt og fredelig land, med ytringsfrihet og demokrati!

Noen gode minner blir det også plass til på slike dager, her er et bilde fra min aller første 17.-maifeiring, på fanget til kjære mormor. <3

Jeg har hatt mange 17.-mai-dager hvor jeg har vært full av sorg over alt jeg går glipp av, eller har presset meg så hardt at jeg har besvimt i løpet av dagen på skoletoaletter og i bilen, men det er jeg ferdig med nå. Det går ikke an å leve på den måten når man nå engang er syk, uansett hva viljen sier. Realitetsorientering!

Derfor har jeg gitt meg selv «lov til» å være fornøyd med «inne-feiring», og jeg klarer faktisk å virkelig glede meg over det jeg får ut av dagen – selv om mye kunne og skulle og hadde vært ønsket. Men det hjelper ikke å fokusere på det! Jeg kan bare ikke leve nedsyltet i sorg, så jeg tar alle muligheter jeg kan til å glede meg over det jeg kan!

Så jeg er glad for det jeg får til. Jeg koser meg med det jeg har og den tiden jeg får med min kjære eller mine kjære på 17.-mai-frokosten!!
Jeg er veldig glad for at vi har sosiale medier også jeg da, for akkurat i dag gleder jeg meg veldig over å se de fine bildene og få hilsninger fra venner og kjente. 🙂 (Jeg sier akkurat i dag, for det er ikke alltid så lett, men det skal jeg ikke gå i detaljer om her i dag!)

Det er mitt inderlige ønske at alle har fått noe hyggelig ut av dagen! 🙂

Riktig god 17.-mai videre da, dagen er jo ikke over enda!

Share.

About Author

2 kommentarer

  1. Kloke ord – som vanlig. Vel overstått! Vil legge til et Hurra for deg og bloggen din. Hipp hipp¡

Leave A Reply

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.