Bringebærsaft fra Bornholms Mosteri

0

Jeg er veldig glad i bringebær, og måtte bare ta med meg denne bringebær-saften (drikken), da jeg så den på Mathuset. 

«Hindbær er et skrøbeligt lille bær med en mild, aromasvag og nærmest flygtig smag. Der skal ikke mange citronstænk eller sukkerstrøg til for at overtage og dominere smagsindtrykket. Den økologiske sukkerform vi anvender, er derfor nøje udvalgt – og en hemmelighed for de få. Nogle vil nok mene, vi er smagsnørder. Det er vi også.» (Fra Bornholms sider.)

«Var den god?» fikk jeg spørsmål om, og her er min mening:

Den var søt, og jeg synes smaken ble litt sterk. Jeg blandet den ut med vann. Hadde den vært litt mindre søt, litt svakere og med litt kullsyre ville den vært kjempegod.  Men den smakte bringebær, og det var en frisk og velsmakende drikke.

Jeg blir nok antagelig ikke å kjøpe den igjen, men det var artig å prøve!

Share.

About Author

Leave A Reply

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.