En nyttårshistorie

2

Kjære bloggvenner, jeg ønsker dere et riktig Godt Nytt År! ?

Jeg håper at dere har hatt en god start på det nye året så langt, og at 2017 vil bringe medgang og mange gode opplevelser for alle.

Spesielt sender jeg varme tanker til alle som sliter med noe, enten det er med egen sykdom, sykdom i familien, et prosjekt som ikke er lett å få ferdig, et stort hus som skal pusses opp, en bok som du vil gi ut, et barn som blir mobbet på skolen… listen kan gjøres uendelig lang, men vit at jeg ønsker dere alt godt.

Her har jeg listet meg forsiktig inn i 2017, grunnet en kropp full av infeksjoner som følge av at jeg ble smittet med forkjølelse i romjula. Det har større konsekvenser for en ME-syk kropp med dårlig immunforsvar enn for friske, og jeg har dermed fått forskjøvet alle planer og føler litt på stresset av viktige ting jeg ikke får ordnet. Krysser fingrene for at det ikke blir å vare i månedsvis, slik jeg har opplevd med tidligere komplikasjoner av infeksjoner.

Men nok om det, jeg er innom bloggen for å ønske DERE godt nytt år, og for å fortelle en liten nyttårshistorie, og den kommer under bildet. 🙂

Det var en gang en dame som lå i pysjen og så på julefilmer på laptopen. Ved siden av seg hadde hun en bolle med klementiner og julegodt, og julestemningen hang enda i selv om det nye året hadde begynt.

Alt var egentlig bare fryd og gammen, og damen koste seg som bare det.

Men så ringte telefonen, og damen skvatt skikkelig da hun så hvem som ringte.

For i andre enden var sjefen, og han spurte: «Hvorfor kom du ikke på møtet i dag?»

Slike telefoner er ikke spesielt hyggelige å få, men damen syntes dette spørsmålet var veldig rart, og hun svarte sjefen: «Men, det er vel ikke noe møte i dag? Det er jo andre nyttårsdag….»

(Dere hører sikkert at det begynte å snike seg inn en liten tvil på slutten der…)

Og i andre enden begynte sjefen å le. Og han lo og lo og lo, helt til han brummet litt, rensket stemmen og sa: «Cathrine, det er ikke noe som heter andre nyttårsdag. Det er vanlig arbeidsdag i dag.»

Hjelp! Damen fikk umiddelbart helt noia. Det hadde vært første juledag og andre juledag og mange andre juledager, og første nyttårsdag i går, så hvorfor skulle det ikke være andre nyttårsdag?!

Men i det sjefen sa det, så gikk det jo opp for henne at jo, han har rett. Det ER ikke noen helligdag og fridag som heter andre nyttårsdag!

Hun beklaget og beklaget til sjefen, og lovte å komme på jobb med en eneste gang! Flaks at hun den gang bodde bare en 10-minutters rask spasertur fra jobben da!

Hun kastet seg ut av julepysjen og inn i jobbantrekket, stappet laptopen i sekken (leeeenge før julefilmen var ferdig!) og kom seg på jobb – hvor hun selvfølgelig rødmende ble møtt av en leende sjef og ditto kolleger, alt i en godmodig ånd selvfølgelig. 🙂

Og det var siste gangen hun tok fri på «andre nyttårsdag».

~~~~~~

Så nå skal jeg avslutte dette innlegget og gå ut av bloggen, for selv om det er «tredje nyttårsdag» i dag, så har hverdagslivet startet igjen og det er mange oppgaver som venter, også for den med feber og infeksjoner her og der. Det er bare å prøve å få gjort noe i alle fall, og så kommer det et legebesøk senere i uka.

Riktig god første uke i 2017 til alle blogglesere! 🙂 ❤️?

Share.

About Author

2 kommentarer

Leave A Reply

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.