?Julefred?

2

Kjære blogglesere og nettvenner – med dette vil jeg ønske dere alle sammen en riktig GOD JUL! 

Jeg synes advent gikk fryktelig fort, og det er jeg sikkert ikke alene om! Det er jo så mye vi vil ordne og fikse, og noen ganger må vi droppe det ene eller det andre. Men tiden kan vi ikke stanse, så jul blir det uansett.

I år har vi gått for en LITT lavere løsning på treet her hjemme, etter flere juletreeventyr der jeg har pynta stående øverst i gardintrappa med kulene løftet opp på treet med enden av feiekosten…

Så i år er det «bare» 2,5 meter, som vi fikk kjempegod hjelp til å bære hjem, da også mannen sliter litt med helsa og ikke er spesielt gangbar med betennelse i beinet. Ouch!

Nå koser jeg meg med å tenne lys overalt, det både varmer og gir litt glede. 🙂

Disse lysjuletrærne fra Kähler ble jeg umiddelbart forelsket i, og ikke mindre da jeg fikk lys i dem!
(Kjøpt hos hviit.no )

Nytt blandes med gamle juleskatter som gir gode minner fra barndommen, og ikke minst gode minner om våre kjære. ♥

Nydelige juleblomster har jeg fått av gode «ME-venner», og har fornyet den litt med nye roser slik at jeg skulle slippe å kaste den. Jeg vil heller at den skal få stå her og glede hver dag i jula, for en slik oppmerksomhet og gode ord fra gode venner er en stor gave å få det.

I kveld håper jeg å kunne sette meg ned i kosekroken min her, med en kopp gløgg og den store bunken med julepost som har kommet. Jeg liker å samle opp litt og sitte en stund i stillhet og fred og lese julekort fra våre kjente og kjære – det er en god inngang til julehøytiden.

Litt førjulssliten Rudolf! 😀

Takk for at du leser og følger med meg her – jeg sender mine varmeste tanker og ønsker om en fredelig og god jul din vei! ♥

Share.

About Author

2 kommentarer

Leave A Reply

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.