Pakkekalender-panikk? LITT ja! Men MIN kalender er klar! :-D

3

Nå i morgentimene den første dagen i desember må jeg si at jeg kjenner på et bitte lite snev av pakkekalender-panikk. 😉 For her er IKKE pakkekalenderen klar!

Vi har en tradisjon her hjemme hvor jeg lager pakkekalender til hele familien – og det er en koselig tradisjon jeg har tenkt å fortsette med. 🙂 Det er første gang på 9 år at jeg ikke har kalenderen klart til 1. desember, men dessverre kan jeg ikke gjøre noe med at helsa ikke holder til alt jeg vil få til.

2016-12-01-11-39-46-1

Julekalenderen som mamma har brodert til meg kommer opp hvert år. ♥

Men her i helgen ble jeg overrasket av Bonusbarnet som kom smilende og blid (som alltid!) inn døra her – med en helt egen adventskalender TIL MEG! 😀

Det var en gave til Bonusmor fordi hun alltid lagde så fin adventskalender til Bonusbarnet fikk jeg vite, og det var ikke fritt for at Bonusmor fikk litt klump i halsen da altså. ♥

Ikke var det hvilken som helst kalender heller, men den flotte kalenderen fra hudpleiemerket Babor med masse deilig hudpleie. 😮

2016-11-30-16-01-04-hdr

En sånn som jeg egentlig har siklet litt på i flere år, men ikke unnet meg selv. Tenk det! Nå føler jeg meg sånn luksus-heldig. 😀 Jeg har hørt så mye bra om Babor sine adventskalendere fra før!

Denne adventskalenderen inneholder 24 ampuller med serum, så nå skal jeg virkelig gi huden min en skikkelig boost! Gleder meg veldig til å prøve masse deilige produkter. 🙂 Her finner du mer informasjon om Babors ampuller. 

På sidene til Annes hudpleie beskrives kalenderen slik:

«Med Babor sin 24-dagers intensive ampulle-behandling kan du gi huden din de verdifulle aktive ingrediensene den trenger for å regenerere, beskytte og pleie huden. Hver av de intensive behandlingene begynner med en grundig fuktpleie av huden. Kalenderen er lagt opp til å brukes som en kur i 24 dager, men kan også fint brukes periodevis hvis man ønsker det. Det er selvfølgelig 24 ampuller i kalenderen, med hele 10 forskjellige virkningsfulle ampuller.»

Det er deilig luksus å kunne prøve seg frem med virkelig god hudpleie av høy kvalitet, og jeg setter alltid stor pris på de dagene jeg klarer å ha mini-SPA på badet her hvor jeg «diller og daller». Det gir en god følelse av velvære å pleie seg selv.

Nå er jeg så heldig at da jeg fikk et Bonusbarn så fulgte det med en Mor som er blitt min store hudpleie-guru. 😀 Opp gjennom årene har jeg derfor avansert fra å vaske ansiktet med Lano (det er helt sant, var det eneste jeg brukte frem til jeg var 20….), til å få prøve ut de lekreste remedier av kremer, serum og renseprodukter. Når Bonusbarnet spør hva jeg ønsker meg til jul eller bursdag, er derfor alltid svaret «hudpleie!». 🙂

Hvis du selv ønsker deg en slik adventskalender fra Babor, så er det ikke for sent, Beth’s Beauty har den på tilbud! 🙂 

Share.

About Author

3 kommentarer

 1. Ønsker deg en fin og rolig adventstid! Håper det går bra med moren din også, husker så godt innlegget du skrev om flyttingen. Sliter bare sånn med å formulere meg, så har ikke skrevet noen kommentar på lenge, men følger med fortsatt.

 2. Så utrolig hyggelig gjort av bonusbarnet ditt! 😀 Hun ble sikkert veldig glad da hun så hvor glad du ble også.

  Hva gjelder hudpleie tror jeg det relativt enkle og naturlige funker best for *meg*. Om morgenen vasker jeg ansiktet minst mulig, kanskje bare litt vann på et håndkle for å fjerne de greiene som av og til kommer i øyenkroken. Deretter olje – jojobaolje (har testet mandeloje også, det funker også). Rent sheasmør istedet for jojoba hvis jeg er veldig tørr, det er veldig kaldt ute osv. Om kvelden vasker jeg ansiktet med vann, deretter samme opplegg – jojobaolje (evt annen olje) eller sheasmør.

  Muligens er det noe annet som ville funker bedre, men dette er det beste jeg har kommet fram til så langt. :p Men uansett om jeg skulle endre å noe i fremtiden, så må det være enkelt, jeg gidder bare ikke et omfattende opplegg. Men det er meg. Kos deg med kalenderen, det høres ut som den er mitt i blinken for deg! 🙂

  • Hei Maja!

   Ja, det var masse glede i øynene hennes da hun kunne overrekke gaven og se hvor glad jeg ble. 🙂

   Hudpleie er veldig individuelt ja, det kan ta lang tid å finne frem til hva som fungerer best for egen hud. Dessuten endrer jo behovet seg med både årstider, kosthold og ikke minst alder.

   Jeg har sett at flere og flere bruker oljer av ulikt slag nå. For noen år siden ville jeg sagt at det var rart å rense huden med olje, men nå har jeg opptil flere ulike typer renseoljer, og av og til bruker jeg ren kokosolje for huden og den digger det. 🙂

Leave A Reply

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.