Riktig god første søndag i advent! ??

1

Hurra, jeg klarte det! ? Lysene kom på plass og det ble første søndag i advent gitt.

Riktignok ble det ikke klart til adventslunsjen jeg hadde sett for meg, men det gjorde ikke noe siden både mann og Bonusbarn plutselig skulle fyke ut døra her før lunsj. ? 

Men vi hadde andre lys på bordet til frokost da, og de var lilla, så det får vi bare si oss fornøyd med!

Jeg fikk opp adventsstjerna til og med. Måtte bytte flere av de bitte små lyspærene, men jeg nekter å gi slipp på denne stjerna som jeg kjøpte det første året vi feirer jul sammen som samboere her i Oslo. ?

10 år har gått siden vi ble sammen, og hvordan det gikk til kan du lese her! Det er faktisk en veldig romantisk historie, så romantisk at da KK skulle intervjue meg om sosiale medier i 2009, så måtte de bare ta med historien om oss også – fordi de syntes den var så fin. ?❤️ Hurra for kjærligheten!!

Så, det ble en liten avsporing der. Håper jeg er tilgitt! ? Ønsker alle sammen en riktig god første søndag i advent videre! ?

Share.

About Author

1 kommentar

Leave A Reply

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.