Tusen tusen takk! ♥

3

2016-09-21-17-49-40

Hei kjære blogglesere!

Jeg stikker bare innom bloggen med en skikkelig gladmelding!

Siden jeg postet innlegget om Birgittes sak på mandag har responsen vært helt overveldende. Folk har delt posten hundrevis av ganger, den fikk nesten 5000 treff bare på ett døgn og ikke minst – folk har donert penger til innsamlingsaksjonen! 

På litt over 2 døgn har beløpet økt og økt – og vi er nå på 94% av innsamlingens målbeløp!!

For 6 timer var det 90%, i går kl. 11.50 var det 80%. Med andre andre ord en FLOTT økning på bare 2 døgn!

Håpet er nå å kunne finne en dyktig advokat som kan ta fatt på Birgittes sak, og det er det DERE der ute som har gjort mulig. ♥ Jeg vet at Birgitte er veldig takknemlig, og hun skrev i en oppdatering til oss tidligere i dag at hun er veldig utkjørt, men: «Jeg begynner å se et lite stearinlys i tunnelen. Fantastisk.»

Nå skal vi hjelpe Birgitte til å finne en skikkelig god advokat som kan se på saken hennes og som kan ta grep der det trengs med klager etc. Flere har spurt om ikke media også er aktuelt, og det er det – men vi må ta litt om gangen.

Det jeg ville si var tusen hjertelig takk for alle bidrag! Tusen takk til alle dere som har delt og likt og løftet frem bloggposten jeg skrev slik at saken får mer synlighet – vi ser at det hjelper! 

Aksjonen vil fortsatt pågå, og kommer det inn mer penger enn målbeløpet så er det bare helt glimrende for det vil komme godt med. ♥

Lurer du på hva dette handler om kan du lese posten min fra mandag her, og har du noensomhelt måte å bidra med noen kroner på så finner du innsamlingsaksjonen her. 

❣ Sammen er vi sterke!❣

Share.

About Author

3 kommentarer

 1. Hurra! Og nå står det på 104 prosent! Så deilig med et lite positivt lys i alt det svarte og tragiske i denne saken. Er så glad for at du skrev om dette så jeg kunne bidra litt, det er en superviktig sak som er så viktig å vite om.

  Håper inderlig på bedre og verdigere forhold for Birgitte!

 2. Nå er innsamlingsaksjonen over. Vi fikk inn over 100.000 kr. Noe vi ikke hadde trodd da vi startet opp.
  Men takket være bloggere, delinger og bidragsytere så klarte vi det. Nå gjenstår det og se hva som skjer videre. Det jobbes med saken. Ting tar tid. Men dere får nok vite hva som skjer videre når tiden er inne for det.
  Takket være dere alle så har vi gitt Birgitte håp ❤
  Tusen ❤takk alle sammen

  • Wow, ble det SÅ mye altså! 😀 Det er virkelig bra!

   Det er mye arbeid «i kulissene» når man jobber med en sak i sosiale medier, men når det gir så gode resultater så er det virkelig verdt det. 🙂

   Håper at du oppdaterer oss jevnlig om hva som skjer, jeg er sikker på at folk vil høre hvordan det går med Birgitte.

Leave A Reply

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.