Høstmakeup og høstneglelakk 2016: Dior «Skyline» Collection

2

Høstmakeup-kolleksjonen fra Dior har så mange godbiter å by på at det rett og slett er vanskelig å vite hvor jeg skal begynne! 

This fall, Peter Philips, Creative and Image Director for Dior Makeup, has imagined a beauty look that plays with shadow and light as he celebrates the daring Dior woman driven to experiment; a woman enhanced by the Skyline collection featuring eyeshadows, blushes, lipsticks and brow pencils inspired by the techniques of professional makeup artists. Facial contours are naturally sculpted, eyeshadows in autumnal colours bring out the eyes, while lips and nails take on shades of daring that evoke the bold lines of the Eiffel Tower, the timeless icon that inspired Peter Philips to create the Skyline collection.

Dette bildet viser en oversikt over produktene i kolleksjonen:

dior-skyline-overview

Du kan selvfølgelig lese om alle produktene hos Dior. Jeg klarte såvidt å få plukket med meg en del ting da jeg var ute av huset en sjelden tur, og måtte lage et lite display på badet. 🙂

2016-08-26-14-25-11-hdr

Øyne – 5 couleurs Skyline – «Capital of Light»

La meg begynne med å si at begge øyenskygge-palettene i høst er virkelig nydelig og verdt å få med seg. Den jeg har kjøpt heter «Capital of Light» (#806). Du kan lese en fyldig omtale av denne paletten hos Temptalia, men jeg skal gi deg kortversjonen under. dior-skyline-capital-of-light

De fem skyggene er en mørk brun, lys beige, rosa, lys brun/gull og mørk plomme med varierende grad av skimmer til frost. Fargene fungerer godt sammen, og man kan få til mange spennende uttrykk med denne. (Ser dere forresten at paletten er preget med struktur fra Eiffeltårnet? En morsom detalj.)

Den mørke brune med gullskimmer er nok favoritten min i denne paletten. Litt tørr tekstur, men flott finish.
Den veldig lyse beige har nøytrale, kjølige undertoner og frostet skimmer. Den rosa har jeg ikke eksperimentert så mye med, men den har en varm undertone og ikke like mye skimmer.  Den 
gylden-brune har varme undertoner og er godt dekkende, flott sammen med både den mørke brune og den plommelilla, som er en varm, nydelig høstfarge.

Lepper

Fra denne kolleksjonen ville jeg ha både leppestift og gloss. Det er ganske sjelden at jeg kjøper leppeprodukter, men disse var så flotte at jeg klarte ikke å la være. 😉

Dior Addict Lipstick i Sophisticated (#927) er noe av en mellomting mellom leppestift og -balm – den er medium dekkende og fargen blir ikke så mørk på leppene som man kanskje skulle tro. Den er svært fuktighetsrik og pleiende og føles god å ha på. Den har litt skimmer.

dior-skyline-addict-lipstick

Glossen jeg kjøpte heter Dior Addict Ultra Gloss i Scandalous –  og DETTE er en fantastisk, kobberrød, mørk farge!

dior-addict-ultra-gloss-scandalous

Denne er dekkende, skimrende, sensuell og utrolig vakker. Anbefales så absolutt!

På bloggen Really Ree kan du se swatches av både leppestiften og glossen.

Diorskin Nude Air Luminizer Powder

Et annet produkt fra denne kolleksjonen jeg gjerne vil anbefale er highlighter-pudderet «Nude Air». Det er så silkemykt og gir et så flott skinn uten å ha for mye skimmer og uten å bli for fremtredende at jeg har ikke sett maken.

diorskin-nude-air-luminizer-powder

Selvfølgelig kan du legge på så mye du vil, men jeg foretrekker et lett strøk av dette på toppen av kinnbeina og andre steder jeg vil fremheve. Tenk mer strobing enn contouring! Det er ikke for tørt, det lager ikke linjer (hos meg i alle fall) og det sitter godt. Dette kommer jeg til å være glad i lenge!

Og så til det store høydepunktet – neglelakkene!! 🙂

Høstneglelakk 2016 – Skyline

Dior slipper 4 neglelakker i denne kolleksjonen, fra den helt lyse «Minimal» til den mørke rødbrune «Skyline».

dior_skyline_fall_2016_nailpolish

Jeg har dessverre ikke swatcher av alle fargene, men jeg synes fargene på bildet taler for seg selv. Dette er en klassisk høstkolleksjon med kremfarger som kanskje har litt skimmer i seg. Ingen ekstremt spesielle lakker, og den brune Obscure kunne jeg faktisk ha unnvært – eller hva om de hadde hatt litt av den mørkebrune shimmer-øyenskyggen fra paletten oppi den?? (Nå fikk jeg lyst til å prøve det. Lurer på om det går.)

Ellers tror jeg mange vil se at de har noe liknende i samlingen, men jeg skulle likevel plukke med meg noen av disse.

OG SÅ BLE JEG LURT!!!

Jeg var litt hektisk og litt overveldet da jeg var ute og handlet, og pekte på de tre siste i kolleksjonen. Men på butikken jeg var hadde de enten ikke fått den som heter Abstract, eller så var de utsolgt. Jeg husket ikke navnet på alle lakkene mens jeg stod der, og fikk med meg Incognito hjem – riktignok en fin lakk, men IKKE fra denne kolleksjonen!!

2016-09-10-11-58-27-1

Jeg synes det er en uting når butikker går tom for produkter i en kolleksjon og setter frem en «erstatningsvare» som ligner i fargen. Det er jo ikke den jeg egentlig vil ha!

Så får jeg prøve å skaffe meg Abstract på annet vis…. Vel, jeg skal innrømme at jeg ikke hadde Incognito fra før, og faktisk var den veldig fin, men ingen liker å bli lurt!!

Til slutt et par bilder fra utprøving av nye høstprodukter. 🙂

2016-08-27-12-26-45

Briller fra Louis Vuitton, sminke fra Dior, gullsmykker i tradisjonell portugisisk design, topp og jakke fra H&M.

2016-09-11-11-56-00

Neglene er lakket med to strøk Incognito, og stemplet med Skyline fra høstens kolleksjon. Stempelplaten er fra ÜberChic. Jeg er ingen ekspert på stamping, og trenger mye mer øvelse, men dette mønsteret var ganske innviklet og dermed litt tilgivende. Men det er gøy da! 🙂

Nå er det allerede en stund siden denne kolleksjonen kom i butikk, så jeg vet ikke hvor mye det er igjen å få tak i – men ta en titt når du går forbi et parfymeri neste gang, for den er virkelig lekker! 

Share.

About Author

2 kommentarer

  1. Oj vad mycket fint! Jag blev så inspirerad att jag nyss har köpt en lancome-ögonskugga med fem färger (med lila, grått och beige). Nu vill jag sminka mig! Har en annan Lancomeskugga som min favorit faktiskt, det är så mycket pigment i den jämfört med billiga sorter. Köpte två skuggor på rea på iHerb en gång och de var riktigt värdelösa, fast fina i asken.

Leave A Reply

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.