Pasjonsfruktblomst

1

Jeg kjøpte en pasjonsfruktplante på Plantasjen tidligere i år. Tenkte den var litt kul, og hadde den på balkongbordet.

Ganske snart måtte jeg ta den ned på gulvet og vikle den ut, for denne rakkeren vokser som bare det og strekker seg nå opp og bortover hele balkongveggen. Jeg lurer faktisk på om den kommer til å gå helt rundt til slutt!

I dag så jeg at det var to blomster som var på vei til å springe ut samtidig. Da ble jeg bare sittende, for det er et underlig skue å se – på bare 20 minutter kan jeg se at bladene folder seg ut og den knall blå blomsten med de rare støvbærerne kommer til syne. Det var litt gøy, og jeg tok flere bilder underveis og laget en liten timelapse-video.

Er de ikke flotte? Veldig spesielle blomster da. 🙂

Share.

About Author

1 kommentar

  1. Passionsblomma är min absoluta balkongfavorit! Det är tredje sommaren nu och den slingrar sig längre och längre ända fram på hösten. Jag missade att göra timelapse förra sommaren, jag var i för dåligt skick att fixa det, men hoppas göra det i år när blommorna kommer. Köpte en som var utblommad så jag väntar på nya knoppar.
    Kul att se din lilla film!

Leave A Reply

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.