Delta i spørreundersøkelse om trening og fysisk aktivitet ved CFS/ME.

2

gule tulipaner

Bli med på spørreundersøkelse og del dine egne erfaringer om trening og fysisk aktivitet ved CFS/ME. På denne måten kan vi få ny og nyttig kunnskap som kan brukes videre.

Målet vil være å ha pasienten i fokus og at dette kan komme pasienter med CFS/ME tilgode. Ny kunnskapsbasert informasjon  kan være med å sikre at best mulig tiltak og behandling blir gitt til hver enkelt pasient. Det er også et håp at resultater fra denne type studier kan bli hørt når det utarbeides nasjonale retningslinjer for behandling, samt i forhold NAV.

Pasientenes erfaringer ønsker man å studere nærmere sett i lys av fenomenet «anstrengelsesutløst sykdomsfølelse» / «post exertion malaise» (PEM), som regnes som et kardinalsymptom ved ME.


 -> Les mer om spørreundersøkelsen på denne siden. <-

-> Gå rett til spørreskjemaet. <-

Studien skal gjennomføres som en masteroppgave i fysioterapi ved Høgskolen i Oslo og Akerhus og med ekstern veiledning fra CFS/ME-Senteret ved Oslo universitetssykehus. Prosjektleder for studien: Jan Petter Engvig. Cand Scient og Statsautorisert fysioterapeut, Masterstudent i fysioterapi ved Høgskolen i Oslo og Akershus.

Del gjerne denne infoen videre, slik at så mange som mulig kan delta og dele sine erfaringer med trening og fysisk aktivitet ved ME.

Share.

About Author

2 kommentarer

Leave A Reply

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.