ME-dagen 12. mai: Konsert med MEning på Månefisken i Oslo!

0

konsert med MEning

I anledning den internasjonale ME-dagen torsdag 12. mai, arrangerer Norges ME-forening – Oslo og Akershus Fylkeslag en veldedighetskonsert i Oslo. 

> Se Facebook-event her! <

Alle inntektene fra konserten går uavkortet til den verdensledende forskningen som gjøres på Haukeland Universitetssykehus.

Du har altså mulighet til å bli underholdt av dyktige artister samtidig som du støtter en god sak! Konferansier er ME-pasientenes superhelt: forfatter og journalist Jørgen Jelstad.

> Bestill billetter her! <

Har du ikke mulighet til å komme på konserten, eller har lyst til å donere mer penger enn billettprisen?
Nå kan du Vippse penger!

Gå inn på Vipps, sveip til du kommer til «Her kan du donere til bedrifter og organisasjoner» og søk etter «Konsert med MEning». Tast inn et tall – og Vipps, så har du bidratt til livsviktig og verdensledende ME-forskning ved Haukeland sykehus i Bergen!

Har ikke Vipps? Se me-forskning.no for kontoinformasjon.
På forhånd takk for alle bidrag!

—-

Jeg kommer meg dessverre ikke på konserten, det blir for sent på kvelden for meg i den tilstanden jeg er i nå. Men jeg skal selvfølgelig bidra med billettprisen som donasjon – både for meg og mannen. 🙂 Håper at mange andre kan gjøre det samme.
Jeg gleder meg til å se bilder og videoklipp fra konserten, og håper alle som drar dit får en fantastisk kveld! 

Share.

About Author

Leave A Reply

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.