Vårneglelakk 2016: Zoya Petals Collection

0

Det var en tid da jeg forsøkte å skrive anmeldelser av alle nye neglelakk-kolleksjoner fra de merkene jeg likte best.

Nå er det en for stor oppgave for meg, og det blir dessuten veldig mange neglelakk-innlegg av det. Jeg har jo lyst til å blogge om andre ting også.

Men nyheter dukker gjerne opp i andre poster, spesielt «Dagens detaljer»-postene, så følg gjerne med der!

I dag har jeg derimot en hviledag for hjernen (nok mentale anstrengelser i det siste), så da passet det bra at jeg fant en pakke i postkassen i går! 🙂

Der var det vårnyheter gitt – Zoyas vårkolleksjon «Petals». 

Zoya Petals Collection Spring 2016

Er de ikke nydelige? 🙂

Det er mye rosa- og ferskennyanser i vår, noe som også gjenspeiles i denne kolleksjonen.

Litt om lakkene:

Leia (#ZP835) kan best beskrives som en gjennomsiktig hvit lakk som skimrer i mange farger med innslag av fuksia, grønt og gull. Kan brukes både som den er, men er også nydelig for å legge et lag over andre lakker. Shimmerlakk. Denne er virkelig glødende!

Aster (#ZP836) er i min yndlingsfarge lilla, nærmere bestemt lavendelfarget. ❤ Den har også små partikler med fuksia og sølv (såvidt jeg kan se på flasken), og Zoya sier på sine sider at det er for å skape en «duggaktig finish, som minner om vårblomster en tidlig morgen. Shimmerlakk med små partikler i lilla, turkis og sølv.

Azalea (#ZP837) er en klassisk rosa vårfarge med flash av hvitt og fuksia. Lakk med shimmer, i rosa, sølv og hvitt.

Laurel (#ZP840) er en varm pastellrosa, med et svakt shimmer som minner om den myke gløden i en vårblomsts kronblader. I denne ser jeg svakt, små sølvfargede partikler.

Tulip (#ZP839) er en ren laksefarget kremlakk, men med et svakt shimmer som også skal minne om vårlige blomster. I denne ser jeg svakt, små sølvfargede partikler, men det er så svakt at denne fremstår mer som en kremlakk enn en shimmerlakk.

Zahara  (#ZP838)  beskrives som en shimmer korallfarge med som er gjort moderne med en glødende effekt. I denne ser jeg både rosa og sølvfargede små partikler.

Informasjon om kolleksjonen er hentet fra Zoyas internasjonale webside. 

Zoya Petals Spring 2016

Jeg har ikke fått prøvd disse lakkene selv enda, men du kan se flotte swatches hos blant annet sassyShelly.com og manicured and marvelous.

Dessverre kan man ikke bestille lakker fra zoya.com og få dem sendt til Norge (med mindre man har en forwarding-adresse i USA da).

Zoyas lakker selges hos utvalgte salonger. De selges på nett i Norge av noen få slik som Alfa Omega Hudpleie. En liste over andre utsalgssteder er lagt ut av Ida Marlene Jacobsen her.  (Listen er fra 2014, og jeg kan dessverre ikke garantere at all informasjonen stemmer).

Dessverre tar det ofte lang tid før de nye kolleksjonene til Zoya kommer til Norge. Det er en av de få tingene jeg har å utsette på Zoya: De slipper kolleksjonene sine sent, og det er vanskelig å få tak i lakkene her hjemme.

Hvis du er like utålmodig som meg, og MÅ ha lakkene når de slippes, så kan du handle dem trygt på eBay også.

Selv om det ofte advares mot dette, har jeg god erfaring med utvalgte toppselgere som helt garantert sender deg ekte produkter, kjapt og til en hyggelig pris. Jeg anbefaler da spesielt selgeren r93, som sender fra USA og pakker slik at frakten ikke blir for dyr. (Fraktprisene fra USA har gått opp mye, noe som gjør det mindre attraktivt å bestille varer derfra.)

Jeg vet at det ikke er populært å anbefale folk å kjøpe lakkene til en billigere penge på eBay i stedet for i salong i Norge, men her mener jeg Zoya må skylde seg selv for å ikke kunne levere kolleksjonene tidligere i Norge og ikke kunne selge lakkene på nett. Det er faktisk slik i dag at folk setter seg ikke i bilen for å kjøre til en hudpleiesalong for å kjøpe en neglelakk.

Jeg vet at mine lesere (og lesere av andre neglelakkblogger) ser en fin lakk eller fler, og har lyst til å klikke dem hjem der og da.

Hvis du ikke kan være der kundene er, så finner kundene andre løsninger. Det er en utfordring leverandørene må leve med, for slik er markedet faktisk blitt.

Det var dagens lille utblåsning. 😉

Hva synes dere om Zoyas vårkolleksjon? Var det noen lakker som fanget din interesse?

Share.

About Author

Leave A Reply

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.