Dagens detaljer: Gode som gull ?

0

I forrige innlegg slo jeg fast at jeg møtte fantastisk flotte folk. Det er jo menneskene som er det viktigste i livet. 

Jeg føler meg heldig som kjenner mange mennesker som er gode som gull. Jeg gleder meg til jeg kan tilbringe mer tid sammen med dem.

I mellomtiden kan jeg jo svare på spørsmålet «Men hvilken neglelakk hadde du på deg da du dro ut??» med denne posten! 😀 😉

Først må jeg si at jeg fikk litt noia siden det er minst fem år siden jeg har vært ute om kvelden etter klokken 20 her i Oslo, og at jeg ikke ante hva jeg skulle ha på meg. Så tenkte jeg på variasjonen på gjestelisten og fant ut at det gir jeg egentlig f*** i, jeg pynter meg som jeg vil.

Dermed ble det å titte inn i skapet der jeg faktisk har noe annet enn bare joggebukser, og da fant jeg en paljettkjole jeg aldri har fått brukt. Paljetter er stas!

Photo 02.04.2016, 14.10.24

Her hadde jeg en gullfarge som ikke var for gul, og da passet Essies Good as Gold best til, i følge min samling.

Photo 02.04.2016, 14.07.02

Denne lakken er fra Essie Mirror Metallics Collection som kom i 2012. Du kan se flere swatches fra denne kolleksjonen hos The PolishAholic.

Som alle andre metalliske lakker kan denne være litt spesiell å legge. Den streker litt, og hvis du ikke er forsiktig og lar det første laget tørke godt, så kan du faktisk dra med deg det nederste laget mens du legger lag nummer to. Det er ikke pent. Jeg var igjen utålmodig og fikk noen bobler.

Skal du få et pent resultat med slike metalliske lakker må du altså ha god tid og la det tørke godt mellom lagene, og være forberedt på at metalliske lakker streker. 

Jeg hadde egentlig tenkt å kjøre på med en nailart i sort og gull, siden det var fargene i kjolen, men denne gangen hadde jeg rett og slett ikke tid til det, hvis jeg skulle komme meg på fest. Kanskje jeg prøver noe før jeg fjerner lakken. 🙂

Vi tar med et bilde til med blits.
Photo 02.04.2016, 14.39.39

Selv om den ser ganske matt og gul ut i naturlig lys (innendørs), ser dere med blits at det er masse glød og farger i denne lakken som gjør den virkelig smashing.

Antrekket og pynten var nok også litt inspirert av at jeg nettopp hadde sett et show med handling fra Dubai. Der pynter de seg virkelig!

Photo 02.04.2016, 14.11.57

Selvportrett i full fart uten blits og greier – amatørmessig så klart, men litt gøy likevel.

Photo 02.04.2016, 14.37.23

God som gull! 🙂

Jeg har så langt tilbrakt dagen på sofaen (mmm…varmepledd!), men nå hører jeg Tom Clancy’s Division rope fra min kjære gamer-PC, så da må jeg vel bort og spille et par missions sammen med mannen tenker jeg! Sånn koser vi oss her. 😉 <3

Håper dere har en rolig og fin søndag!

Share.

About Author

Leave A Reply

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.