Bloggen lever igjen! :-D

4

Noen ganger skjer det uventede ting, og for en stund siden skjedde det noe med bloggen min under flytting fra en server til en annen.

Plutselig var jeg stengt ute! Jeg kunne ikke logge på min egen blogg!

Tenk for et sjokk det er, når man er vant til å i mange år ha en blogg som bare tikker og går.

Tilnærmingen min til å løse problemer og finne ut av ting på nett har alltid vært å søke, lese, prøve og feile.

Dessverre var jeg nå så langt inne i ME-tåka at jeg klarte ikke å konsentrere meg eller forsøke å finne løsninger. Jeg har glemt mye fra da jeg virkelig satt og fiklet mye med WordPress, og sto egentlig bom fast – bloggen lå ute på nett, men jeg fikk ikke logget inn på den.

Ut av tåka kom en nettvenn, Kristin, som tilbød seg å ta en titt på bloggen og se hva hun kunne gjøre. Jeg ble rørt og glad, og opp i skyene over at noen ville tilby seg å hjelpe.

Hun kunne raskt slå fast at ting ikke var som de skulle være «på baksiden», og at det måtte en ganske stor ryddejobb til.

Jeg kan ikke gjengi de tekniske problemene, men at det blant annet hadde kommet masse «spambots» inn i hele systemet var i alle fall sikkert. Jeg grøsset på ryggen og så for meg mekaniske edderkopper som kravlet og krøp rundt inne mellom blogginnleggene.

Siden har delvis vært oppe og lesbar, men jeg skal love dere at det har vært mye som har skjedd i kulissene!

Kristin har jobbet i mange dager for å redde bloggen, og på tross av alle problemene hun fant, så har hun klart å gjenopprette siden, og jeg har ikke mistet hverken innlegg, bilder eller kommentarer. 🙂

Gjett om jeg er glad for det! <3 Hun er min tekniske heltinne for alltid!! 😀

Nå har jeg en helt «ren» WordPress-installasjon (det er derfor det ser så annerledes ut), og kan så smått begynne å tenke på å sette inn et nytt tema, justere på småting, fikse header og slike ting.

Men best av alt – jeg kan blogge igjen! 😀 

Så det første blogginnlegget etter ryddejobben måtte bli dette – en takk til en god nettvenn som har brukt av tiden sin til å hjelpe meg når jeg trengte det. En stor takk! <3

Gule påskeroser fra mannen. <3 Sender Kristin tusen buketter i tankene! :-D

Gule påskeroser fra mannen. <3
Sender Kristin tusen buketter i tankene! 😀

Share.

About Author

4 kommentarer

  1. Hurra!
    Hurra for at blogger lever igjen, at du er tilbake. Hurra også for snille mennesker som hjelper, fikser og ordner.

    God påske!

Leave A Reply

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.