Mission accomplished: Bursdagsfeiring for Bonusbarnet! 🎂🌟

4
Stuen er pyntet til bursdagslunsj.

Stuen er pyntet til bursdagslunsj.

Når det er feiringer eller høytid i familien går jeg all in. Familien er de som betyr aller mest for meg, og de fortjener kun det beste. 

Feiringer er dessuten et velkomment avbrekk i tilværelsen, og vi trenger markeringer og høytider for at livet ikke skal bli monotont.

Vi har skapt en tradisjon med bursdagsfrokost, hvor den som har bursdag skal overraskes og feires. 🙂 Det er en tradisjon vi har blitt veldig glade i!

I det siste har jeg brukt all min tid på å forberede 12-årsfeiringen til Bonusbarnet. <3 (Og det er blant annet derfor jeg har vært fraværende fra nett, mailer, telefoner etc. – sånn er det bare. Jeg klarer ikke følge opp så mye forskjellig om gangen.)

I år valgte vi å gjøre det litt annerledes, og arrangere bursdagslunsj med et par venninner som gjester. Vi har ikke hatt så mange overnattingsgjester her på grunn av min sykdom, men nå som de er litt større og mer selvstendige, har vi oppdaget at det går helt fint å ha med venninner hit! Det setter Bonusbarnet stor pris på, for nå blir jo venner viktigere og viktigere.

De smilene og utropene med «Åååh, så fiiiiint!» når de kom inn her i dag, er nok til å få hjertet mitt til å gløde i lang tid fremover. 🙂 <3 Da kjente jeg at det var virkelig verdt alt strevet!

Min kjære mamma brukte alltid å si at «den største glede man kan ha, det er å gjøre andre glad!». Det hadde hun helt rett i – det er ingenting som er så gledelig som å kunne glede de jeg er glad i.

Photo 05.03.2016, 15.20.25

Årets bursdagstema: Mintgrønt og turkis!

Jeg koser meg med å planlegge, surfe på nett etter pynt og småting og begynner lang tid i forveien med å ordne saker og ting. Som å stanse ut masse hjerter til konfetti på bordet. <3

Jeg oppdaget også at vi hadde fått en kjempeflott festbutikk i nabolaget – Congratulations.  Der fant jeg masse flotte saker!

Photo 05.03.2016, 15.21.16

Gavebordet holdes i samme tema!

Panduro er også flittig brukt! Jeg har samlet meg opp et lite lager av hobbyting, og kan boltre meg med innpakning og kortlaging når det skal feires.

Jeg visste at jentene gjerne ville lage musikkvideoer – de bruker en app som heter Video Starog legger det ut på bloggen sin nestenfjortis. Da passer det godt at vi har et lite «fotostudio» her hjemme, til lek og moro, som selvfølgelig er kjøpt på eBay.

Photo 05.03.2016, 15.22.29

Et lite fotostudio!

Jeg blir aldri lei av cupcakes. 🙂 Spesielt ikke når det er så gøy å eksperimentere med fargeblandinger og pynt – det meste kommer fra Cacas. I år ble det både vanilje- og sjokolade-cupcakes.

Photo 05.03.2016, 15.23.08

Cupcakes!

Photo 05.03.2016, 15.24.38

Jeg lager alltid den samme frostingen til cupcakes – White Chocolate Frosting! Oppskriften kan du finne på Anne Brith sin blogg.  Den er med både kremost og hvit sjokolade, og jeg synes den er helt nydelig. 🙂 Den falt også meget godt i smak hos gjestene!

Photo 05.03.2016, 15.26.35

Vi tuller og roter og det er bare å kline til med farger og pynt når det er bursdag! Det viktigste er likevel at vi koser og har det morsomt sammen – og det har vi alltid. 🙂

Iskake til bursdagsfrokost har vært en tradisjon siden Bonusbarnet var ganske liten – da var det sjokkerende sprøtt med iskake og godteri til frokost, og vi bare måtte fortsette med det.

Photo 05.03.2016, 15.27.19

Mannen lager noen helt supre belgiske vafler, som jeg får hunger bare av å tenke på! Han har også en spesiell oppskrift på en nydelig bringebærsaus som hører til. De timene på kjøkkenet han bruker på dette blir virkelig verdsatt.

Photo 05.03.2016, 15.30.12

Disse kan også lages gluten- og laktosefrie, tror jeg har oppskriften et sted hvis noen er interessert – bare å slenge ut en kommentar! 🙂

Photo 05.03.2016, 15.29.00

Jeg klarte til og med å finne turkise orkideer – og da begynte jeg å le høyt inne på Plantasjen, for jeg følte at nivået for matching av farger hadde nådd nye høyder. 😀 Nå finnes det ikke  turkise orkideer i virkeligheten da – disse er farget selvfølgelig. Men for moro skyld fikk denne være med hjem til bursdagsfeiringen.

Jentene likte bakgrunnen jeg hadde laget til dem med streamers og serpentiner, og Bonusmor måtte posere. Bursdag er selvfølgelig en god grunn til å ta frem tiaraen!

Photo 05.03.2016, 15.25.53

Det ble tatt masse, masse bilder, men jeg kan jo ikke legge ut alt her. Men ett bilde av Bonusbarnet og meg kan jeg jo dele.

Photo 05.03.2016, 15.28.08

Postet med tillatelse fra Far og Bonusbarn.

Dagen har i alle fall vært vellykket så langt! 🙂 Nå er det vel også snart tid for middag, så får vi se hva Far klarer å trylle frem på kjøkkenet. Det bruker å være vellykket! 

Nå er jeg ganske så ferdig, og har gått «i hi» på soverommet. Men jeg er fortsatt alt for «adrenalin-hyper» til å klare å slappe av, så da ble det litt pusling med bilder og litt blogging i stedet. Jeg går vel ned snart, så dere får ha meg unnskyldt om jeg blir vanskelig å komme i kontakt med fremover.

Det viktigste for meg er at vi klarte å få til en veldig hyggelig og morsom bursdagslunsj for Bonusbarnet – som nå er blitt så stor at hun er høyere enn meg! Jeg fatter virkelig ikke hvor årene har blitt av. 

Håper dere alle har en kjempefin helg med et eller annet koselig å holde på med! 

Hjertet stort

Share.

About Author

4 kommentarer

  1. Skikkelig gjennomført stil, det liker jeg! 😀 Skjønner godt at slike «fri»-dager er bra å ha innimellom, det er viktig å ha noe å se frem til og glede seg til 🙂

    • Tusen takk! 🙂
      Sånn blir det når man har mange timer på sofaen – feiringer blir fort et «prosjekt» jeg kan kose meg med å planlegge litt om gangen. 😀 Og eBay er jo FARLIG da, haha 😀

      Men ja, det ER veldig gøy å ha slikt å se frem til. Så får jeg heller leve godt med at noen synes jeg blir litt «over the top». 😉 Bonusbarnet og venninnene var i alle fall veldig, veldig fornøyd og mannen syntes jeg hadde gjort en super jobb, så da tar jeg til meg det!

Leave A Reply

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.