Blogg? Nei, det har jeg ikke tid til. ☹️

6

 

God natt! ?

Jeg skjønner rett og slett ikke hvor dagene blir av!

Jeg ser på laptopen som står der ensom og forlatt, men hverdagens gjøremål kommer alltid i veien. Jeg har så mange ideer og halvferdige bloggposter liggende!

Nå er det litt spesielt da, for Bonusbarnets bursdag skal feires her på lørdag! Jeg holder selvfølgelig på og styrer med litt planlegging og pynting. ?

Så det blir litt hvile, litt aktivitet og så litt hvile igjen.

Og helt plutselig har dagen gått.

Nå er jeg egentlig litt skremt over hvor mye som gjenstår å ordne og fordi så mange oppgaver har blitt forskjøvet til den siste dagen… *sukk* Tenk om det hadde vært mulig å få folk til å forstå at jeg må leve etter en stram tidsplan og at endringer alltid er en merbelastning?

Vel, jeg håper at når lørdagen kommer så er alt klart og Bonusbarnet fornøyd. Og kanskje har jeg krefter igjen til å være med på feiringen også. Jeg håper i alle fall det. ?

Men neste uke – da skal jeg ha FRI. Om så huset gror igjen av rot – jeg trenger en uke med NOK hvile og beina høyt 90% av tiden nå. Virkelig.

God natt til dere fra en stresset bonusmor! ?

Share.

About Author

6 kommentarer

 1. Lykke til med bursdagsfeiring! 🙂 Krysser fingrene for at alt går som smurt, og at det blir en uke bare for deg neste uke!! <3

 2. Hadde jeg bodd nærmere hadde jeg meldt med som festkomite-medlem-ordne-fikse-hjelp! Lykke til, ta vare på deg selv <3

  • Tusen takk <3 Jeg vet du ville ha stilt opp for meg, slik du har gjort så mange ganger før!

   Målet er nådd og bursdagslunsj overstått, så da er det på tide å ta vare på seg selv og prøve å gjøre hyggelige ting mens jeg betaler for overtrekket på energikontoen. 😉

 3. Ordne til selskaper er alltid en utfordring. Evt om man bare ber noen til middag og. Sånne ting er vanskelig. Kan jeg spørre hvordan du legger opp uka da litg grovt? Gjør du litt hele uka eller hvordan gjør du det? Lærer aldri kroppen min å kjenne… har hatt fibro en stund men ME type dårlig siden 2012, men først nå jeg endelig er gjennom skikkelig utredning…

  • Det er så absolutt en utfordring!

   Jeg kan fortelle kort om min «metode», men ta det ikke som en generell _anbefaling_!

   – Begynner lang tid i forveien med planlegging.
   – Bestiller ALT jeg trenger på nett og tar heller 1-2 turer på postkontoret for å hente alt, eller får levert hjem det jeg kan. (Pynt, gaver, mat, duker – ALT.)
   – Skriver lister over ALT jeg skal gjøre – bryter oppgavene ned i små biter.
   – Prøver å begynne så tidlig som mulig – denne bursdagen har jeg holdt på med nå i 3-4 uker.

   Siste uka:
   – Litt ekstra slit og strev for å komme i mål.
   – Ber om hjelp til alt jeg KAN be om hjelp til.

   Og så må jeg dessverre si at jeg kjører på med RedBull og espresso og smertestillende for å klare innspurten… 🙁 Det er selvfølgelig da jeg overtrekker energi-kontoen noe så innmari, men jeg kommer liksom ikke unna det.

   Jeg får en stor smell etterpå, og det VET jeg kommer, så jeg planlegger etter det med ingen avtaler uka etterpå etc.

   Jeg kunne ha vært enda flinkere til å outsource oppgaver, men selv om det er håpløst slitsomt for meg så er det noe med det å få bakt noen cupcakes som faktisk gjør meg glad. Men jeg bruker de hjelpemidlene jeg kan, og tar mange pauser. Står aldri mer enn 10 minutter om gangen for eksempel.

   Håper det var svar godt nok på det du spurte om. 🙂

   Ønsker deg lykke til med utredningen – synd at slikt skal ta så lang tid! Håper egentlig for din del at du IKKE har ME…. 🙁 Men uansett, lykke til og forhåpentligvis god bedring. <3

Leave A Reply

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.