Prøver å endre litt på bloggen

2

Hvis noen har problemer med å laste inn bloggen, eller den plutselig ser rar ut, er det fordi jeg prøver å «friske den opp litt».

Jeg har problemer med at jeg får ikke headeren til å skalere på mobil, og hovedmengden av trafikken til bloggen kommer tross alt fra mobile enheter.

Antagelig må jeg ha et nytt tema, men det er en jungel av temaer der ute og vanskelig å finne noe som tilfredsstiller mine krav. 😉 Helst vil jeg ha det så enkelt og rent som nå (WooThemes – Canvas), men det var dette med skaleringen av bilde da.

De hevder det er et responsivt tema, men kan det være det når headeren ikke skalerer??

Det samme gjelder for Facebook – hvordan lage et coverbilde for siden som både ser bra ut på mobile enheter og i nettleseren?

Og egentlig har jeg ikke tid til å ligge og pusle med dette en gang, jeg har en barnebursdag å forberede og har ingen anelse om hvor jeg skal hente krefter til det.

Noe sier meg at jeg prokrastinerer….

Ny bloggheader. Foto: Jule Christine Krøvel www.prinsessenavfrogner.no

Ny bloggheader.
Foto: Jule Christine Krøvel
www.prinsessenavfrogner.no

Share.

About Author

2 kommentarer

    • Så bra!!

      At bloggen er treg kan skyldes både web-hotellet, men oftest plugins og andre innstillinger på bloggen. Jeg har ikke hatt overskudd til å pusle så mye med dette i det siste. Men nå prøver jeg å få til en liten opprydning! 🙂

      Siden jeg hoster bloggen selv, må jeg sette meg inn i en del ting, så det tar litt tid og blir mye prøving og feiling haha 😀

Leave A Reply

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.