Sminken på TV2 ❣

1

Ooooh.. Etter alt alvoret den siste uken må jeg bare tillate meg å være litt overflatisk her. 😉 

Før vi skulle på God Morgen Norge snakket jeg selvfølgelig med Madeleine Strand, redaktøren i Kamille. Og et ganske viktig spørsmål var om vi ble sminket før vi gikk i studio. Jeg regnet jo med det, men pustet lettet ut da hun sa at det var som en drøm å bli sminket hos TV2.

Det hadde hun helt rett i! 😀

Så siden jeg har fått komplimenter for sminken etterpå, tenkte jeg å vise dere et før- og etter-bilde.

Her har jeg kommet rett inn i sminkerommet, og klokken er vel ca. 06.50.

FØR, i sminken på TV2.

FØR, i sminken på TV2.

Skikkelig morgentryne med sår på nesa og bustete hår! Følte meg ikke helt klar for å bli utsatt for studiolys der gitt! Jeg var så heldig å bli sminket av Dyre Karterud, omtalt som blant annet «TV2s trollmann i sminken». 

«Dyre Karterud har sitt daglige virke i TV2 sitt sminkerom og kan sine saker. Han er rett og slett en trollmann når det gjelder sminke.»

En sminke-trollmann trengtes da, og det var med et lettelsens sukk jeg lot trollmannen ta fatt på arbeidet.

Jeg har vært så heldig å bli profesjonelt sminket noen ganger, og det er alltid en fornøyelse. Sminkører og makeup-artister vet ved et øyekast hva akkurat du trenger!

Så det var bare å lene seg tilbake og lukke øynene (eller se opp/ned når jeg fikk beskjed om det) og nyte at penslene ble svingt! Her var det contouring og pudder, rouge fra Chanel, masse MAC-produkter kunne jeg se, og jeg skulle så veldig gjerne ha vært der en stund og bare lært, men VIPS så var jeg ferdig!

ETTER, i sminken på TV2

ETTER, i sminken på TV2

Jepp, jeg følte meg en god del freshere, og var veldig takknemlig for at det finnes profesjonelle som kan sminke! 😀

Må virkelig si at det hadde vært en drøm å ha sin egen stylist og makeup-artist når man skal være med på noe. Og jeg mener… hvis «The Real Housewives of Beverly Hills» kan ha sitt eget team de bruker før de skal på events, hvorfor skulle ikke jeg kunne ha det?! 😉

Jeg har blitt spurt om antrekket mitt også – blusen jeg har på meg er fra Calvin Klein, og skjerfet er fra Missoni. Det ble for varmt med cardigan ganske kjapt inne på TV2, men den er fra H&M.

Håper du får en flott dag i dag – med eller uten sminke! 😉

Share.

About Author

1 kommentar

  1. Selvfølgelig kan vel du også ha ditt eget sminke-team?!

    Du var nydelig på tv, og på bildet her. Tenker det var en fin opplevelse å bli tryllet frem som den beste versjonen av seg selv.

Leave A Reply

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.