Se intervjuet fra God Morgen Norge på nett.

7

Som flere har fått med seg, var jeg i går på God Morgen Norge og TV2 Nyhetskanalen og ble intervjuet sammen med redaktør Madeleine Strand i Kamille om holdninger til langtidssyke og «usynlig syke». 

Klippet fra God Morgen Norge er lagt ut på nett, og du kan se det her. 

Etter God Morgen Norge var vi altså på TV2 Nyhetskanalen. Jeg tror ikke klippet er lagt ut åpent på nett, og det er litt synd. Der var også Petter Brelin, fastlege og leder for Norsk forening for allmennmedisin med, og han sa mye bra.

Men hvis du har TV2 Sumo (betalt abonnement), så kan du se klippet på nett her. 

Innslaget vi er med i begynner ca. 08.10, altså 10 minutter ut i sendingen.

TV2 Nyhetskanalen, mandag 22. februar 2010

TV2 Nyhetskanalen, mandag 22. februar 2010

Jeg vil også oppfordre til at dere leser Madeleine Strands kronikk i VG! Den finner du her. (VG+)

"Alt vi ikke ser", kronikk av Madeleine Strand i VG

«Alt vi ikke ser», kronikk av Madeleine Strand i VG

Og selvfølgelig – bladet Kamille var hvor alt dette startet! Det er i salg hele uken, så løp og kjøp. 🙂 

Kamille nr. 5, 22. februar 2016 Med flotte Heidi på coveret! <3

Kamille nr. 5, 22. februar 2016
Med flotte Heidi på coveret! <3

Hvis du IKKE kommer deg ut for å kjøpe Kamille, og ikke har noen som kan hjelpe deg, så kan jeg tipse deg om appen Flipphvor du kan lese flere norske magasiner. Med et gratis prøveabonnement på 30 dager, har du god tid til å få lest Kamille i alle fall. 🙂

(Jeg har hatt Flipp en stund nå og er veldig fornøyd med den, jeg synes 129,- i måneden for å få tilgang på flere gode magasiner er en bra deal!)

💗 TAKK FOR ALLE GODE HILSNINGER! 💗

Jeg klarte ikke å gjøre så mye annet enn å komme meg til senga i går. Leste litt her og der på nett, men ikke å skrive så mye.

Jeg ble rørt og veldig, veldig glad av de flotte tilbakemeldingene på intervjuene vi gjorde. 🙂 

Mange har sagt at de kjenner seg godt igjen selv, at vi satte ord på noe som er strevsomt og vanskelig for dem, og at det gjorde godt at noen tok opp denne problematikken. Tusen takk til alle som har lagt igjen hilsninger her og der på nett, delt intervjuet og kronikken, sendt mailer og sms, og alt mulig annet. 😀 

Jeg har lest og gledet meg og lest og gledet meg. <3 Beklager at jeg ikke har klart å svare så mye, men ja – jeg kræsja veldig i går.

I dag er jeg bare «lettere halvdød», og kan i alle fall pusle litt med PCen i senga. Jeg skal prøve å skrive litt mer om dagen i går, og noen flere tanker rundt temaet. Og jeg skal lese mer og prøve å svare på hilsninger og meldinger. 🙂

Håper dere har en så god dag som mulig!

~ Du er god nok som du er! ~

Share.

About Author

7 kommentarer

 1. Takk for viktig bidrag ! Du fikk fram poengene på en veldig klar, tydelig, god og reflektert måte. Dette er jo et tema som du har sagt/ skrevet mye om gjennom årenes løp men så å skulle komprimere budskapet innafor rammen av et tabloid 10-minutt; Det gjorde du på en veldig overbevisende og imponerende måte, altså !!…I tillegg foregikk intervjuet tidlig på morgenen.
  Det koster….
  Nå har jo du både styrke & stayerevne men håper du får hvilt litt på lauvbærene også 😉 ….
  Gode tanker fra Trondhjæm 🙂 Lilja

 2. Ann-Kristin Grødahl on

  Takk for at du bruker av dine svært så tilmålte krefter til å tale vår, «de usynlige», sin sak. Du er en stor inspirasjon! Jeg måtte nettopp bytte fastlege og jeg kjente at angsten grep om seg med tanke på hvilken lege jeg kom til å få….Var det en som ville avfeie meg fordi jeg ser så godt ut? Ville hun tukle med medisiner som jeg møysommelig har funnet frem til i samarbeid med tidligere lege siden de ikke er vanlige å bruke på min sykdom og slett ikke når man ser så frisk ut. Heldigvis, jeg takker god karma, jeg fikk en nydelig lege med herlig personlighet som så hele meg og sa at «Du har jo frikort! Bruk det! Bestill time ofte, så får vi pratet ordentlig sammen!» Jeg er så lettet og glad etter dette møtet, samtidig tenker jeg at det burde vært en selvfølge.

  • Så utrolig bra at du fikk en god lege! <3

   Jeg kjenner meg SÅ igjen i angsten for å møte nye leger. Jeg har en god lege nå, men har da virkelig hatt min del av leger som har vært veldig lite oppdaterte og veldig lite forståelsesfulle. Det fungerer ikke, rett og slett, og det gjør alt bare veldig mye verre.

   Men ja, det BURDE vært en selvfølge!!

 3. Takk for at du bidrar til å sette fokus på en veldig viktig sak. Synes du var kjempeflink til å få frem budskapet. Håper det ikke kostet deg for mye og at du har fått god hvile i etterkant

 4. Pingback: Takk for kronikken din om kronisk syke, Knut Olav Åmås! - ~SerendipityCat~

Leave A Reply

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.