Besøk av TO NYE BLOGGERE! 😃👍🏻

2

Her i huset har vi fått besøk av TO NYE BLOGGERE i helgen. 😀

La meg introdusere to livlige tweens,

❣ Josefine og Narin ❣

Disse to herlige jentene har startet bloggen

nestenfjortis

nestenfjortis

Der skriver de om sminke, mobbing og legger ut musikkvideoer og challenger.

Som meget stolt blogge-bonusmor kan jeg allerede si at disse to er kjempeflinke med både tekst og video, og det blir utrolig gøy å følge dem fremover i bloggverdenen.

Her på bloggen har jeg ikke skrevet mye om mitt kjære bonusbarn Josefine, men hun har selvfølgelig vært nevnt opp gjennom årene i en del bloggposter som «Lille Sprell» og selvfølgelig Bonusbarnet. 🙂 Det er få bilder og historier jeg deler av familien, og spesielt bonusbarnet, for det har alltid vært min tanke å skjerme henne litt og la henne bygge sin egen identitet på nett når hun er klar for det. Og nå er tiden altså kommet… *krokete gammel-dame-røst* Hvor ble alle årene av? Hun var jo nettopp et lite barn! 😮 Men det er hun slett ikke nå lenger!

For meg som er «gammel-blogger» er det nesten litt rart og skummelt å se de unge tre inn i bloggverdenen. Jeg vil beskytte dem og veilede dem, passe på dem. Samtidig er det veldig flott å se hvordan de behersker sjangeren elegant og ubesværet. Det er fascinerende å tenke på hvilken verden de vokser opp i med ikke bare internett, men sosiale medier som en helt naturlig del av tilværelsen. Og det er spennende å se hvordan de har tilgang til og behandler teknologien rundt seg. Både til lek og moro, men også til nytte.

Da de sprudlende og blide kom hoppende opp hit i dag, var planen klar – de skulle lage en musikkvideo! 

Etter en runde med klemmer og jubel, ble Bonusmor like engasjert som ungdommen i å lage «fotostudio». Og snart var leiligheten fylt med lys, parykker, utkledningsklær, smykker og andre props man trenger for å danse og synge seg inn på internett. (Stakkars Far måtte rømme foran PCen med støyreduserende Bose-headset…. 😉 ) Jeg har jo allerede fulgt Bonusbarnet på Instagram (med privat konto) de senere år, og vet at her er det mye glede og kreativitet i produksjonen.

Jeg føler meg beæret som får lov til å presentere disse to for dere – og gi et lite blikk «behind the scenes» når vi slår oss løs her. 😀

Ungdommen har fått overta stua, utkledningskassen, hattesamlingen, underskjørtet fra brudekjolen, et tonn med smykker og fjas for helga. Resultatet får jeg og dere se hvis dere besøker dem på nett!

Jeg håper selvfølgelig at mange vil besøke bloggen deresog legge igjen en hilsen til de ferske bloggerne! nestenfjortis er virkelig den bloggen du skal følge med på fremover. 😉

Her har den røde dronningen fra Alice in Wonderland sneket seg med på bilde også gitt.


Eller er det kanskje selveste Bonusheksen vi ser? 😉 Ikke godt å si… 

Bonusmor og nerdeglamblogger SerendipityCat ønsker ny-bloggerne lykke til på ferden. ♥ Her i bloggverden er det stort rom for å leke og være kreativ, møte hyggelige mennesker, lære masse og dele tanker og opplevelser. Måtte Bloggosfæren/Bloggeby/Bloggverdenen ta like godt i mot dere som da jeg begynte. ♥

Share.

About Author

2 kommentarer

 1. Herlige bilder, da!

  Ja, det er litt skummelt når de små inntar samme arena som vi har hatt for oss selv i mange år.

  (ønsker deg lykke til på tv og med det andre som skjer i dagene som følger. håper du får tid til å hente deg inn, at ting ikke skjer for fort!)

  • Jeg ble litt satt ut ja – lurte på hvordan de ville håndtere dette.
   Tenkte for eksempel på kommentarer, det er jo alltids noen som vil lage litt «bøll».

   Men de er reflekterte og oppegående om dette synes jeg, vi fikk pratet masse om det og de har fått regler å forholde seg til for bloggingen. Så følger også Mor nøye med til daglig, og jeg tror det kommer til å gå veldig fint. 🙂

Leave A Reply

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.