Intervju i Kamille – kommer i salg mandag 22. februar

2

For en stund siden fortalte jeg her på bloggen at jeg hadde sagt ja til å stille opp i et intervju i bladet Kamille. 

Intervjuet var en fin opplevelse, synes jeg. Jeg la ingenting i mellom, og det er et ærlig intervju som kanskje kan oppleves som litt «rått» i enkelte uttalelser.

I den siste utgaven av Kamille promoterte de neste utgivelse slik:

2016-02-17 16.50.48

Nederst på siden står det

Reportasje: En NAV’ers bekjennelser.

Nå vil jeg egentlig ha meg frabedt å bli kalt NAVer – jeg synes ikke det hører hjemme å beskrive noen som har falt utenfor arbeidslivet på grunn av sykdom slik. Ikke har jeg kommet med noen «bekjennelser» heller. Å bekjenne er å erkjenne sin synd.

«Bekjennelse, syndsbekjennelse, når en som har syndet erkjenner sin synd overfor den krenkede eller overfor en skriftefar i den hensikt å lette samvittigheten og oppnå tilgivelse.» (Kilde: Store Norske Leksikon)

Målet med å stille opp i et slikt intervju er altså hverken å lette samvittigheten eller oppnå tilgivelse, men å gi et innblikk i hvordan det faktisk er å bli rammet av ME, oppleve en identitetskrise og måtte redefinere virkeligheten man lever i.

Men Kamille må vel lokke med en litt «skandaløs» vinkling kanskje?

Uansett – jeg har lest intervjuet på forhånd (grundig sitatsjekk!), og er fornøyd med det som ble skrevet da. Så er det alltid spennende hvordan det blir presentert i en helhet, med også en annen pasienthistorie osv.

Photoshooten var et kapittel for seg selv, og jeg gleder meg virkelig til å se bildene! 😀 Jeg tror fotograf Julie (http://www.prinsessenavfrogner.no/) har klart å få frem at jeg slett ikke er en «knekt stakkar», men at jeg har tilpasset meg realitetene – som er at jeg er veldig syk og må innrette livet etter det. Jeg tror hun har klart å fange noe av min styrke – som ALLTID vil være der! – så det ser jeg frem til!

Flere har allerede tatt kontakt og fortalt at de har fått bladet i posten! Så langt har responsen vært utelukkende positiv!

Det blir spennende å se når bladet kommer i salg, og jeg håper at så mange som mulig kjøper Kamille neste uke! 🙂

Hvis du ikke kommer deg på butikken, kan jeg tipse om en app som heter Flipp, Via den kan du få digital tilgang på nye magasiner i mange sjangre, og det kan virkelig lønne seg fordi du betaler bare 129,- per måned, uansett hvor mange magasiner du leser! Du kan også få et prøveabonnement gratis i 30 dager (mer enn nok tid til å lese Kamille! 😉 ). Les mer hos Flipp. 

Jeg grugleder meg litt til bladet kommer i butikken, men ser frem til å høre folks reaksjoner på reportasjen og intervjuet!

Fordi jeg har hatt en forverring av sykdommen det siste året, er jeg ikke i stand til å svare på mailer og håndtere alle henvendelser som kommer inn. Jeg prøver å lese, men hvis du vil gi en respons på intervjuet ber jeg om at du legger igjen en kommentar her på bloggen. Alt som flyter rundt på Facebook og i andre sosiale medier er det veldig lett at jeg går glipp av. Jeg ber på forhånd om unnskyldning for at jeg ikke klarer å svare så mange, og håper på forståelse for min situasjon. Men alle kommentarer verdsettes! 

Share.

About Author

2 kommentarer

  1. Pingback: Alt vi ikke ser… | H e l s e t i n e

Leave A Reply

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.