Julegavepakkeverksted

2

Når du er litt i overkant glad i hobbyting og litt i overkant julemenneske, så er juleverksted med pakking av gaver faktisk et høydepunkt! 😀

Gi meg en limpistol, og jeg skal erobre pakkehaugen sier jeg bare! 😀

Her har stua sett ut som om Panduro kræsjlanda gjennom taket og eksploderte utover de siste dagene. Tror mannen ble litt sjokkert over alt «stæsjet». Men det er jo bare sånn det skal være! (Inntil vi flytter og jeg får eget hobbyrom… *hint* )

2015-12-07 16.55.26 HDR-1

Jeg koser meg med bånd og glitter og alt som hører til. Det er JUL snart! <3

Enkelte vil sikkert synes jeg er sprø som legger ned så mye tid (les: krefter og penger) i noe som skal røskes av på et par minutter, men jeg bare elsker å lage pakker. 😀

Gavelappene har jeg skrevet på og skåret ut med en Silhouette Curiohvis noen lurte på det. Det er en helt fantastisk hobbymaskin som kutter, skriver, preger, stipler… Ja, følg linken over hvis dere lurer på noe mer.

2015-12-08 11.04.14 HDR

Jeg har funnet masse inspirasjon på Pinterest, og du kan jo ta en titt på julemappa mi der hvis du vil se. 🙂 Nå håper jeg bare at jeg har nok gaver å pakke inn til at jeg får prøvd ut alle ideene.

Temaet i år er rødt, hvitt og sølv for det meste. I fjor var jeg besatt av dompaper. 😀 Vel, det er jeg forsåvidt enda, men jeg har på en måte gjort unna det temaet på pakkefronten for en stund.

Det eneste problemet Den eneste utfordringen (man er da ikke sånt negativt menneske som bruker ordet problem!) jeg kan se nå er at jeg har gått så amok på båndfronten at jeg burde etterfylle med noen ruller… Spørs om jeg må speide etter mer sløyfebånd når jeg skal på butikken, eller aller helst komme meg ned på vår kjære bokhandel i nabolaget! Regner med de har noe fint. (Turer ned til sentrum er jeg ferdig med for i år tenker jeg, har tross alt vært der TO ganger på et halvt år nå! :-o)
2015-12-08 11.05.23

Så sitter jeg her da, og har litt gløgg i koppen, setter på litt julemusikk og pusler i fred og ro. Det passer veldig bra at mannen er på forretningsreise et par dager faktisk, for dette er ikke noe jeg kan stresse med, jeg må ha mange pauser og det heter altså ikke julefabrikk!

Jeg påstår ikke at jeg er noen proff her altså, for det er jeg langt i fra. Men jeg synes det er gøy, og det er jo ganske viktig det også.

2015-12-09 14.21.45 HDR

Men vet dere noe av det fineste med å sitte slik? Det er at for hver gave jeg pakker inn så blir jeg sittende og tenke på den personen som skal få gaven, og jeg kommer alltid på noen gode minner. <3 Så sender jeg det jeg kan av varme tanker og gode ønsker, selv om det bare er en symbolsk, liten oppmerksomhet.

Og hvis du vil lese om en gang jeg virkelig fikk helt juledilla, så anbefaler jeg posten «Et Juletreeventyr»! 😉

Liker dere å pakke inn gaver?

Lykke til med alle førjulsforberedelser – stort og smått!

Share.

About Author

2 kommentarer

  1. Så mange fine pakker

    Jeg gjør det mye enklere enn deg, men liker å pakke inn gaver jeg også. Ikke minst fordi jeg klarer det! Hadde en runde i går med julemusikk på full guffe Skal fortsette i dag.

    Kos deg med pakkingen

  2. Så nydelige! Jeg elsker også å pakke inn, men manko på både kreativitet og energi gjør at det på langt nær blir så pent og forseggjort :).

Leave A Reply

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.