Vinneren av «Den som fiser i heisen må dø!»

0

#sponset

I forrige uke la jeg ut en giveaway med humorboken «Den som fiser i heisen må dø!». Nå er det på tide med trekning av en vinner! 🙂 

densomfiseriheisenmaadoe

Jeg prøver å bruke systemet Rafflecopter til å registrere hvem som melder seg på konkurranser/giveaways, og til å trekke en vinner. Denne gangen hadde jeg faktisk klart å få tidssonen riktig, så ett plusspoeng til meg der. 😀 Men, jeg hadde ikke forklart systemet godt nok, for det var flere som hadde hoppet over Rafflecopter-boksen og bare lagt igjen en kommentar. Dere blir likevel telt med altså, men da fikk jeg ikke brukt det fancy systemet til å trekke en vinner for meg siden dere ikke var registrert i boksen. Men det er min feil, og neste gang skal jeg forklare dette bedre!

Jeg hentet ut listen fra Rafflecopter og la til dere som kun hadde kommentert og vips hadde jeg en fin og lang liste! 🙂 Dere som hadde gjort begge «oppgavene» i Rafflecopter-boksen fikk 2 lodd/plasser på lista, og dermed økt vinnersjanse.

19 plasser på lista!

Jeg har brukt random.org til å trekke et tilfeldig tall mellom 1 og 19 – og vinnertallet ble 10!

vinner10

Plass nummer 10 på lista og vinner av boken er….

ithildancer!

Gratulerer så mye!! Vinneren blir kontaktet på e-post, og får boken tilsendt så snart jeg kommer meg på postkontoret igjen. 

Følg med på bloggen fremover – jeg har et par advents-giveaways på lager også. 😉 

Tusen takk til alle som meldte seg på!

Boken i denne giveawayen har jeg fått tilsendt fra Tigerforlaget, og har denne gangen valgt å gi den videre til en av mine blogglesere. Jeg har ingen avtale med Tigerforlaget om å blogge om boken, og jeg blir ikke honorert for «reklamen».

Share.

About Author

Leave A Reply

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.