Nå må vi ha litt humor her! GIVEAWAY!

10

#sponset

Nå har det vært litt vel mye alvor i det siste. Vi skal ta alvor på alvor, men humoren må vi aldri glemme. Galgenhumor har reddet meg gjennom flere livskriser. 🙂

Humor kan jo være så mangt, men i dag har jeg noe spesielt jeg vil dele med en av dere!

densomfiseriheisenmaadoeTerje Sporsem og David Batra har laget en morsom bok som heter Den som fiser i heisen må dø! 

Dette er en samling morsomme lapper, plakater og skilt der Terje og David har lagt til sine egne, morsomme kommentarer. 🙂 Jeg har bladd litt i den, og denne boken er garantert å få deg til å trekke på smilebåndet!

Slik beskriver forlaget boken:

«Komikerne Terje Sporsem og David Batra har samlet de morsomste, sinteste og mest vanvittige lappene som er skrevet og hengt opp i det offentlige rom i Norge.

Til vanlig er vi blyge og beskjedne, men når det kommer til anonyme lapper og beskjeder er det lite som kan stoppe oss. Boken bygger på de svenske bøkene til Batra, som til nå har solgt i 400.000 eksemplarer i nabolandet.Den som fiser i heisen må dø! er den norske versjonen som Terje Sporsem og David Batra har utviklet i fellesskap. Du har trolig selv hatt lyst til å skrive minst én av disse lappene. Kanskje har du allerede gjort det?»

Jeg har fått tilsendt denne boken av Tigerforlaget, og for å spre litt glede og humor vil jeg gi den bort til en av dere! 🙂 

Kanskje du bare trenger en god latter selv? Eller har lyst til å gi bort en artig bok i julegave i år? En perfekt gave til en som setter pris på en god latter! Da må du hive deg på denne giveawayen! 

Hva du må gjøre for å delta står beskrevet nedenfor. Konkurransen starter når denne bloggposten blir publisert mandag 23.11.15. For å gi folk tid nok til å delta, er det mulig å melde seg på i en hel uke.

Konkurransen avsluttes mandag 30.11.15 ved midnatt og en tilfeldig vinner blir trukket.

a Rafflecopter giveaway

Boken blir sendt i posten så snart jeg kommer meg på postkontoret etter at vinneren er trukket. 🙂

Håper du vil delta i denne giveawayen, og lykke til! <3

Anmeldelser og oppslag om boka:

Dagbladet: Samler Norges mest vanvittige plakater
p4.no: Anmeldelse
Beates Bokhjerte – Anmeldelse
Fredrikstad Blad – Anmeldelse av showet


Tigerforlaget har uoppfordret sendt meg et eksemplar av denne boken, derfor er posten merket #sponset. Jeg har ingen avtale med Tigerforlaget om å blogge om boken, og jeg blir ikke honorert hvis jeg gjør det. Det er derfor mitt eget valg og mine egne meninger som publiseres når jeg skriver om boken. Denne gangen har jeg valgt å gi bort boken til en av dere.

Share.

About Author

10 kommentarer

  1. Pingback: Vinneren av "Den som fiser i heisen må dø!" - ~SerendipityCat~

Leave A Reply

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.