NOTD: Chanel «Rose Fusion» #757

4

I dag MÅ vi bare ta en titt på en av lakkene fra Chanels Holiday-kolleksjon for 2015.

Da jeg først så «Rose Fusion» tenkte jeg ikke umiddelbart på jul, men samtidig var det en lakk som var så veldig meg (der var vi helt enige, både jeg og ekspeditrisen) at den fikk bli med hjem uansett.

Rose Fusion er beskrevet som en glødende grålilla farge. I flasken ser den nesten ut til å brekke mer mot rosa. Det er en metallisk lakk, men med bittesmå skimmer-partikler, som gjør at denne lakken ser ulik ut avhengig av lyset, noe dere får se i bildene under.

2015-11-20 14.48.04

Det første bildet er tatt innendørs med kunstig (hvitt) lys. Her får lakken en tydelig rosa-lilla tone, samtidig som det metallisk grå/sølv tydelig spiller i lyset.

2015-11-20 14.40.54

Det neste bildet er tatt utendørs i naturlig lys (ikke direkte sol), og som dere ser får jeg da et mer sølvaktig resultat, hvor det rosalilla kommer i bakgrunnen. 2015-11-20 14.42.03

Så satt jeg meg i sofaen ganske langt unna noen lyskilder, og ser at da virker lakken nærmest gyldenbrun og jeg ser et tydelig hint av kobberfarge.2015-11-20 14.42.22

Jeg synes jo det er spennende med slike lakker som skifter litt farge etter lyset! 🙂

På nærbildene under kan vi tydelig se at den grålilla basen er mettet med partikler som både er turkise, rosa, sølv, gyldne..

2015-11-20 14.42.58

 

2015-11-20 14.43.22

Nærbildet av flasken og kosten viser nok tydeligst dybden i denne lakken. Chanel er da også kjent for å lage slike flotte lakker med subtilt skimmer som gir en helt unik farge.

2015-11-20 14.43.56

Når det gjelder selve lakken er påføringen av denne lett, men som med alle andre metalliske lakker kan man få striper i lakken når man legger den. Dog er denne en av de bedre, og legger man tynne, lette lag er stripene stort sett usynlige med mindre man studerer neglene svært nøye.

Konsistensen er god, hverken for tynn eller for tykk, men jeg anbefaler å legge tynne lag, og la det tørke godt mellom lagene her. Jeg ventet faktisk ca. 10 minutter mellom hvert lag. 2 strøk er nok til å få en pent og dekkende resultat, jeg så at med 3 strøk fikk jeg et kraftigere uttrykk og enda mer dybde av denne lekre og sofistiskerte fargen.

Tørketiden er godt, det er egentlig helt unødvendig å vente 10 minuter mellom hvert lag slik jeg gjorde! Dog ville jeg være på den helt sikre siden fordi jeg ønsket å legge en varig manikyr med denne, ikke bare en kjapp swatching av fargen!

Som alltid: Bruk en god underlakk og en god overlakk. Jeg har brukt OPI Original Nail Envy som underlakk her, og Essies Good To Go som overlakk (den er definitivt min nye favoritt!).

Dessverre var ikke neglelakkbloggeren lenge i paradis! Knappe 30 minutter etter at manikyren var ferdig og bildene tatt, skjedde dette:

2015-11-20 14.44.23

Takket være et filter i oppvaskmaskinen som måtte renses, det var sleipt og når jeg dro forsiktig i det så KNAS kjente jeg neglen på tommelfingeren revne langt inn!! AAAHHH, det er en så ekkel følelse!! Akkurat da brøt jeg ut i et høylydt NEEIIII, for det er SÅ bittert å få ødelagt en manikyr man virkelig har gjort seg flid med.

Og si meg: ER det virkelig SÅ vanskelig å skylle av fat og annet godt før det havner i oppvaskmaskina?? Jeg har hatt leksjoner for de her hjemme opptil flere ganger om ruccolasalat og andre ting som IKKE løser seg opp i vann, men blir sittende fast i filteret som må renses myyyye oftere enn nødvendig. Antagelig må jeg sende hele familien på en skikkelig hørselstest snart… 😉

Hører gjerne deres mening om denne lakken i kommentarfeltet! <3

Share.

About Author

4 kommentarer

  1. Så vakker! Og veldig morsomt at ekspeditøren kjenner deg så godt at hun kunne si seg enig i at den lakken var veldig deg. Da har man handla mye lakk! 😀

    • Tusen takk! 😀

      Jeg kjente faktisk ikke ekspeditøren fra før, men vi «klikket» litt med en gang haha 😀 Hadde vel samme begeistringen for ting da. Og hun var veldig flink til å se mine farger og hvilke produkter som passet til meg. Det er gøy å møte slike folk. 🙂

Leave A Reply

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.