God morgen og tusen takk for gode tilbakemeldinger

1

Riktig god morgen! 🙂 

Jeg postet et ganske personlig innlegg her på bloggen i går kveld, og jeg ville bare starte dagen med å si tusen takk for alle hyggelige, medfølende og positive tilbakemeldinger.

Jeg har dessverre ikke tid og krefter til å svare på meldinger og e-poster på grunn av helsa, men det blir lest og satt pris på, det skal dere vite.

Det er uvant å poste et såpass personlig innlegg for meg nå. Tidene har endret seg siden jeg startet denne bloggen i 2007, da var jeg nok mer personlig. Men ulike omstendigheter og visse personers oppførsel gjør at jeg har blitt mindre lysten på å dele mye om mitt personlige liv offentlig. Spesielt når det gjelder familien og mannen min, men også de postene man kan kalle «Livet med ME» har det blitt færre av.

Jeg skulle egentlig ønske at det ikke var sånn, og at jeg følte jeg kunne snakke mer «rett fra levra» om både hverdagsliv og det å leve med kronisk sykdom. Men ting som har skjedd og tilbakemeldinger jeg har fått på det å skrive om å ha ME, har gjort at jeg har trukket meg litt mer inn i meg selv.

En lang periode orket jeg ikke å blogge eller dele noe i det hele tatt, skremt og såret av hvor ufine og respektløse enkelte kan være.

Nok om det.

Her står det som vanlig helseavtaler på planen utover uka, og det skal forberedes og dokumenteres, så det tar nok det meste av tiden min som vanlig.

Dessuten må jeg jo ivareta det aller nødvendigste med meg selv, husarbeidet og familien. Tid og overskudd til blogg og sosiale medier blir det ikke mye av da. Men jeg har satt meg et hårete mål om å klare å svare på én personlig e-post hver dag fremover. 😉 Jeg klarte det ikke forrige uke, men kanskje denne uken? Jeg er tross alt ferdig med å svare på e-postene fra juli nå! 😀

Ønsker dere alle sammen en riktig god dag og en god uke! <3

2015-11-14 07.35.19 HDR

Morgenstemning i Trondheim. 

Det er i hvertfall ikke noe problem å «komme seg opp om morran», smertene jager meg ut av senga en god del timer tidligere enn jeg skulle ønske! Jaja. Må bare leve med det.

Share.

About Author

1 kommentar

Leave A Reply

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.