🎃Happy Halloween!🎃

0

Riktig god Halloween da! Skal dere feire i kveld? 

Her er det ikke så mye feiring på gang. Bonusbarnet er bortreist på idrettsarrangement, og selv om hun hadde vært hjemme så ville hun nok heller ha tilbrakt kvelden med vennene sine enn med oss.

Likevel hadde jeg lyst til å pynte bare bittelitt. Det er noe med å bryte med den monotone hverdagen jeg har sansen for, selv om jeg ikke legger noen stor symbolikk i denne kvelden. 🙂

Jeg har faktisk aldri laget en gresskarlykt før, så det hadde jeg lyst til å prøve. Flaks for meg at butikken hadde igjen ett lite gresskar – de fleste var 4-5 kg, og det er litt tungt å bære opp fem etasjer uten heis.

Jeg synes ikke det var kjempelett, men det er jo ingenting som er det første gang man prøver. Jeg valgte meg bare et enkelt design, og synes det ble ganske greit. Jeg fikk i hvertfall lyst til å gjøre det flere ganger. 🙂


Hvem vet, kanskje vi får til en liten Halloween-fest til neste år? Det hadde vært gøy!

Ellers har jeg pyntet med litt småtteri og blomster på spisebordet, lenger strekker jeg meg ikke når vi er to stykker som bare skal sitte hjemme og spise pizza og pusle med vårt i kveld. 😉


Det bruker da å komme noen barn på døra her i løpet av kvelden, men jeg er ikke i form til å sprette opp og ned av sofaen mange ganger. Derfor har jeg valgt den enkle løsningen med selvplukk. Så får vi se om de små har selvdisiplin nok til å la det være igjen noe til de som kommer etter – haha. 😀   

Snart kommer mannen hjem med pizza til oss, det passer bra når ingen av oss er i form til noe særlig mer i dag. Stakkars, han er helt overarbeidet og dødssliten. Vel vel, da matcher han formen min og ingen blir sure for at vi ikke kommer oss noe sted. 😉

Ønsker deg og dine en riktig god Halloween-kveld, og god helg videre!

🎃

Share.

About Author

Leave A Reply

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.