VINNER av Essie «Leggy Legend» Mini Kit!

2

Kjære lesere, jeg føler meg nesten flau når jeg skriver dette… Jeg hadde en konkurranse gående i helga, og vinneren ble trukket av Rafflecopter allerede på mandag…. og nå er det fredag?! 🙁

Det har bare ikke vært noen god uke for meg, dessverre. Jeg håper dere tilgir meg det!

Dette var første gang jeg prøvde Rafflecopter i en giveaway, og det fungerte ca. sånn som jeg trodde. Jeg var litt bekymret for at jeg skulle knøle til noe, og dessverre så klarte jeg å knøle litt. Nemlig med tidssoner. Jeg trodde jeg hadde stilt det inn riktig, men slik var det ei. Så konkurransen ble avsluttet kl. 06 på mandags morgen i stedet for kl. 12 på dagen…. Beklager dette!

For dere som ikke fikk blitt med, så kommer det en sjanse igjen snart! 😉

Men nå til selve saken! Tusen takk til alle dere som ville delta, som har lagt igjen kommentarer, likt bloggsiden og anbefalt bloggen til andre. <3

Av alle som deltok gjorde Rafflecopter en tilfeldig trekning (der dere som hadde likt og delt fikk noen ekstraplasser), og vinneren ble:

ios_emoji_party_popper

Aina Stenfelt-Nilsen

Gratulerer til Aina! Jeg har sendt deg en e-post til den adressen du la igjen i kommentarfeltet (sjekk spam-filteret hvis den ikke er kommet, ord som «konkurranse» har en tendens til å bli merket som spam), og send meg postadressen din, så får du pakke i posten! Hurra! 🙂

Share.

About Author

2 kommentarer

Leave A Reply

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.