KONKURRANSE: Vinn Essie «Leggy Legend» Mini Kit!

18

I forrige post skrev jeg om Essies høstkolleksjon Leggy Legend, og viste noen swatches.

Som en takk til leserne mine vil jeg nå gi bort et Mini Kit fra denne kolleksjonen. 🙂

Tenkte det kunne være en fin høstgave til en av dere! <3

Settet inneholder 4 mini-flasker i fargene Leggy Legend, With The Band, In the Lobby og Frock’n Roll. Beskrivelser og bilder av alle fargene finner du i denne posten. 

Hva du må gjøre for å delta står beskrevet nedenfor. Konkurransen starter når denne bloggposten blir publisert lørdag 26.09.15 kl. 12.00. Vinneren vil bli trukket og kontaktet etter at konkurransen avsluttes mandag 28.09.15 kl. 12.00.

a Rafflecopter giveaway

(Dette er første gang jeg prøver å bruke Rafflecopter i en konkurranse/giveaway, så bær over med meg om noe teknisk går galt! Still gjerne spørsmål i kommentarfeltet (husk å krysse av for at du vil bli kontaktet når jeg svarer), så skal vi nok finne ut av det. 🙂 ) 

Lykke til! <3

Disclaimer: Denne bloggposten er IKKE sponset. Jeg har kjøpt mini-settet selv for å gi det bort til en av mine blogglesere. Jeg skriver dette for å unngå spekulasjoner om skjult reklame. Siden det dessverre er så mye dårlig merking av sponsede/betalte bloggposter rundt omkring, vil jeg være tydelig på dette.

Share.

About Author

18 kommentarer

  1. Den plommonlila färgen är ju finast i hela världen! Och vad snäll du är som köper nagellack till dina läsare. Jag är inte med i tävlingen för jag orkar så sällan måla naglarna, men uppskattar att du vill dela med dig.

Leave A Reply

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.