Høstneglelakker 2015: Essie «Leggy Legend»

2


Dagene går så alt for fort, og jeg må skynde meg å skrive litt mer om høstfargene! 🙂

Jeg har tatt en nærmere titt på Essies høstkolleksjon «Leggy Legend», og her kommer litt info om kolleksjonen, samt noen swatches. Håper dere liker det!

Rock’n’roll Glam med 70-talls-inspirasjon!

Essies høstkolleksjon består av 6 lakker, og her er det både skimmer og kremfarger! Det er tydelig at Essie har ønsket å skape en rocka kolleksjon til høsten, og det har de virkelig klart.

Øverst fra venstre:

  • Leggy Legend som Essie beskriver slik: «shimmer. shake. shine. this glamorous alloyed bronze bombshell is the soul of rock chic.» Denne er helt nydelig, og fargen er en av høstens mest trendy.
  • Color Binge er en orange-rød kremlakk som virkelig er et blikkfang.
  • With The Band er en litt mørkere rødfarge, Essie kaller den burgunderrød, jeg synes ikke den er  burgunder, men mer mursteinsrød, for å være helt ærlig.

Nederst fra venstre:

  • In The Lobby er en nydelig lillafarge med skimmer, eller «cinnamon plum» som Essie kaller den. Plommelilla er nok en god beskrivelse på denne.
  • Bell-Bottom Blues spiller på det vi ser i motebildet der 70-tallsinspirerte slengbukser nå kommer tilbake, og er en metallisk indigo-blå lakk. Kjempeflott!
  • Frock ‘n Roll ser ved første øyekast ut til å være en metallisk, skimrende gråfarge, men når du får denne på neglene vil du også se at den har en underliggende lilla-brun tone i seg.

Jeg har ikke fått prøvd alle lakkene på neglene enda, men noe av det første jeg gjorde var selvfølgelig å swatche dem på neglepinner. (Det er slik jeg holder orden på neglelakksamlingen!) Her kan dere se alle fargene, er de ikke nydelige?

Photo 25.09.2015, 13.42.37

For meg var det den bronsefargede Leggy Legend som skilte seg ut, og jeg ville få prøvd denne nydelige retro-inspirerte høstlakken så fort som mulig!

Photo 20.09.2015, 10.37.03

Denne lakken har et helt fantastisk skimmer, med partikler i flere gyldne og varme toner. Jeg synes den var lett å legge, men som for alle metalliske lakker kan det bli litt «stripete». Dette jevnet seg dog ut med to lag, og med overlakk vises stripene etter børsten nesten ikke i det hele tatt.

Jeg har hatt denne lakken på i nesten en uke nå, og har såvidt litt tipwear (slitasje på tuppen av neglen), og bittelitt avskalling på én negl etter at jeg skrapet borti noe. Så holdbarheten er det ingenting å si på!

Vi må ha med litt flere bilder her!

I disse to nærbildene av henholdsvis flasken/børsten og en av mine negler kommer de skimrende partiklene i gull, bronse og kobber enda bedre frem.

Photo 20.09.2015, 10.41.18

Photo 20.09.2015, 10.44.22

Jeg synes Essie virkelig har truffet blink med denne høstkolleksjonen, og den er i hvertfall en av mine favoritter i år. 
Du får kjøpt Essie flere steder, jeg kjøper som regel mine på Vita. Du kan også lese mer om kolleksjonen på Essies hjemmesideVil du se swatches av alle fargene i kolleksjonen anbefaler jeg posten til beautygeeks!

NB! Kunne du tenkt deg å prøve noen godbiter fra denne kolleksjonen? Nå får du muligheten til det, for i morgen kjører jeg en GIVEAWAY fra «Leggy Legend»-kolleksjonen!! 😀 Følg med, så kan kanskje DU bli den heldige vinner av et utvalg lekre høstgodbiter!  

Share.

About Author

2 kommentarer

Leave A Reply

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.