Challenge ~ #4: Ti ting som er superfint hos det motsatte kjønn

0

Se bakgrunnen for denne challengen her.

#4: Ti ting som er superfint hos det motsatte kjønn

Jeg vet ikke hvem som har skrevet denne listen, men det er jo ikke alltid slik at en blir tiltrukket av noen av det motsatte kjønn da. Selv om jeg identifiserer meg som heterofil, er det jo mange egenskaper og attributter ved det samme kjønn som er superfint og tiltrekkende også.

Så denne listen blir vel mest «ting jeg setter pris på ved andre mennesker».

  • Ærlighet
  • Evnen til å virkelig lytte og være interessert i den andre
  • Et spennende blikk
  • Humor
  • Å være selvuhøytidelig
  • Intelligens
  • Lekenhet
  • Varme og generøsitet – ville gi av seg selv til andre og møte andre med varme
  • Å stå for det man tror på og de valgene man tar
  • Lojalitet

Det er jo ganske generelle trekk som alle kan være enige i kanskje?

Når det gjelder menn da, så er noe av det som jeg finner tiltrekkende ved en mann at han er kjærlig, liker å vise nærhet, er god å kysse i nakken (et av de deiligste stedene på en mann spør du meg!), at han viser og sier at han finner meg attraktiv også (jeg synes man skal anerkjenne hverandre, både som person og den fysiske tiltrekningen), deilige armer (ikke for korte, ikke for oppblåst muskuløse, bare sterke). Få gjerne på ham en dress eller et stilig antrekk i blant. 🙂 Åh, det er jo så mye! Så mye jeg liker ved det motsatte kjønn!

menkids
Det er liksom hele pakken som må stemme, synes jeg. Det hjelper lite om en mann er så kjekk at man smelter av et bilde, hvis han ikke har styr på livet sitt eller ikke kan å flørte. Og en mann som uttrykker følelser og vil ha gode samtaler er fint, men overfølsomme menn er ikke min greie.

Menn er generelt deilige! 😀

Det finnes som regel noe flott og deilig og tiltrekkende ved de aller fleste menn. Det aller beste er vel kanskje at de finnes og at jeg har funnet en flott en (på mange måter!) som gjengjelder mine følelser og som vil meg vel – da er det viktigste på plass! <3

Og om jeg skulle tillate meg et slikt «kjendis-crush som aldri kommer til å skje», så kan han her godt ta seg en tur. 😉 For eksempel.

sherlock benedict cumberbatch

Benedict Cumberbatch som Sherlock Holmes i BBCs «Sherlock»

Share.

About Author

Leave A Reply

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.