NOTD: Dior «Cosmopolite» #swatches

0

Jeg lovte dere en sniktitt på en av Diors lakker fra høstkolleksjonen, og her kommer et kjapt innlegg med lakken Cosmopolite. 

Her er det to kjappe strøk og et bilde tatt på balkongen.

2015-08-31 09.10.50

Som dere kanskje ser er fargen litt lysere i flasken enn den blir på neglene. Promobildet viser denne som mer rosa enn den er i virkeligheten.

Promobilde - for rosa

Promobilde – for rosa

Jeg liker virkelig Diors børste på neglelakken. Den er ganske bred, og sprer seg godt over neglen slik at det er lett å dekke nesten hele neglen på en gang.

Konsistensen er litt i det tynneste laget synes jeg. Hvis dere ser nøye på bildet så er faktisk ikke to tynne lag nok til å være helt dekkende. Jeg la et ekstra lag dagen etter, og da ble jeg mer fornøyd.

Holdbarheten på denne er midt på treet. Etter ca. 3 dager merket jeg at jeg hadde fått en del «tip wear» – det vil si at lakken er slitt av langs kanten av neglen. Det er jo kanten som slites når man for eksempel skriver på et tastatur. Dette kan man prøve å unngå ved å «wrappe» neglelakken over kanten på neglen. Da drar man børsten langs kanten av neglen som innledning til det andre strøket, og vil dermed få lakk både på kanten av neglen og litt på undersiden av neglen også.

Men bruker man hendene til husarbeid, papirarbeid og skriving, så er slitasje uungåelig rett og slett. Dior er ikke noen «versting» her, men kanskje ikke av de aller beste heller.

Fargen må jeg si at jeg synes er helt nydelig, og veldig typisk «damete», sagt i aller beste mening! Siden den er litt dus og såpass nøytral, er dette en lakk som går til «alt», enten det er et pent jobbantrekk eller som en fin festlakk.

Jeg synes faktisk den er en veldig bra match til Pantones Color of the Year 2015 – Marsala!

2015-09-03 18.15.46

Jeg er helt sikker på at jeg kommer til å bruke denne lakken mye i høst! <3 Slike brunrøde, burgunderrøde farger er virkelig lune, gode høstfarger synes jeg. Det får meg til å tenke på en varm, myk cardigan jeg har… 🙂

Jeg har ikke enda hatt krefter til å finne frem kassene med høst- og vinterklær, men det er et prosjekt jeg ser for meg å virkelig ta fatt på i løpet av helga og uka som kommer. Da skal det mikses og matches og planlegges antrekk til alle de fantastiske og glamorøse arrangementene jeg skal være med på fremover! 😉

Pantone-Fall-2015-5-Marsala-238x400

Slik, akkurat slik! 🙂
Må bare bli pinnedame først…

Share.

About Author

Leave A Reply

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.