🎁 Bloggbursdag! 8 år! 🎁

6

Jeg fikk opp denne meldingen fra WordPress for et par dager siden:

Photo 03.09.15, 17.37.58

Tenk det… 8 år har jeg blogget! Det er lenge. 😮 Jeg startet i september 2007, etter å ha fulgt med på en del gode, norske blogger. Jeg hadde deltatt litt i kommentarfeltene, men følte at uttrykkstrangen ble så stor at jeg til slutt turte å lage min egen blogg.

Her kan du se hvordan den første bloggen min så ut. De første postene ligger her(september 2007) og her (oktober 2007). Etter noen måneder flyttet jeg bloggen over på eget domene og her har jeg holdt meg siden. 🙂

Jeg vet ikke egentlig hva jeg skal si jeg. Bloggingen har vært så mye for meg de siste årene. Et sosialt nettverk, et sted å utvikle tanker og kunnskap, et sted å fronte interessante saker, så vel som mer fjasete greier.

Men mest av alt har det jo handlet om de fine folkene. De andre bloggerne i «Bloggeby» eller «bloggosfæren». De som jeg enda har kontakt med, de som vet mer om meg enn mange av mine andre venner, selv om jeg ikke har truffet mange av dem IRL enda.

Jeg har jo bare ligget her i tårnet og blogget og vært på sosiale medier liksom. 🙂

Jeg tror jeg bare vil si TAKK jeg. Takk til alle dere som har lest, likt, delt og fulgt med, enten det er i 8 år eller noen færre. Takk, rett og slett, for at jeg har noen som leser det jeg skriver og synes det er interessant. Siden jeg skriver om mange forskjellige ting kan jeg ikke forvente at alle liker alt, men det er greit. Denne bloggen er min sandkasse, jeg er ingen proff nisjeblogger og kommer heller aldri til å bli det.

Men tusen takk, til alle dere der ute.

Photo 03.09.15, 17.34.50

Flere har kommentert at det har blitt mer aktivitet på bloggen i det siste, etter en lengre periode med meget sporadisk aktivitet. Det stemmer, og det er både et bevisst valg, men også en konsekvens av at jeg igjen har mer tid hvor jeg ikke kan bestemme hvor kroppen skal, og hvor jeg må fylle tiden med et eller annet. Nå er jo ikke det noe problem egentlig, det er tusen ting jeg skal lese, se, sette meg inn i…. Men det å uttrykke seg, det å produsere noe som andre kan lese, det å formidle noe, det er det noe helt eget ved.

Jeg tror jeg kommer til å fortsette en stund til.

Hjertet

Share.

About Author

6 kommentarer

  1. Gratulerer! Det er vi som skal takke. Bloggen din er et lys når det er tusmørkt og den e bætterdø fin når dagene er klare og gode også:)

  2. Hurra!
    Gratulerer!

    Det er vi som skal takke for at du fortsatt blogger, både om fagstoff og neglelakk, ME og blomster.
    En av mine absolutte favoritt-blogger, i alle fall.

Leave A Reply

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.