Høstneglelakk 2015: Dior Cosmopolite Fall 2015 Collection

3

dior cosmopolite promo

Mine damer og …. herrer? 😉 Det er på tide å ta for seg av høstneglelakkene! 😀

Jeg har vært på ekspedisjon til Steen & Strøm her i Oslo, og kan berette at høstkolleksjonen til Dior allerede står og glimrer – men skynd deg til nærmeste parfymeri, for før du vet ordet av det er godbitene utsolgt!

I høst er vi alle verdensborgere i følge Dior, som har kalt høstkolleksjonen 2015 Cosmopolite. 

cosmopolite
noun
1. a person who is cosmopolitan in his or her ideas, life, etc.; citizen of the world.
2. an animal or plant of worldwide distribution.
(Kilde)

Jeg er jo spesielt opptatt av neglelakkene, så jeg tror vi går rett på sak!

Dior cosmopolite 3

Neglelakk-kolleksjonen fra Dior i høst er en blanding av kremlakker og metalliske lakker. De er ganske fargesterke, selv om de er litt dusere enn sommerfargene. Personlig synes jeg hele kolleksjonen er rålekker!

Dior 001 miroir

Miroir (#001)

Den skimrende sølvfargen har noe futuristisk over seg, og skal være virkelig reflekterende. Kanskje noe for den virkelige cosmopolite?

Dior 701 MEtropolisMétropolis (#701)

Denne duse grønnfargen kommer til å stå godt til andre av høstens trendfarger som kamel, vinrødt, mørkeblått og grått! Den har et svakt skimmer.

Dior 791 Darling Blue

Darling Blue  (#791)

Litt dusere blå enn på dette bildet er nok Darling Blue, og dette er en av de fineste i kolleksjonen synes jeg. Blått i mange nyanser er tydelig i motebildet i høst, og selvfølgelig skal vi ha det på neglene også. 🙂

Dior 785 Cosmopolite

Cosmopolite (#785)

Her må jeg med en gang si at dette bildet (hentet fra Diors sider) er alt for rosa. Denne lakken er mye mørkere i virkeligheten, og er en vinrød, dus lakk. Den er sofistikert og vakker, og personlig synes jeg den er kolleksjonens vinner!
Jeg har allerede prøvd denne, og kommer med en smakebit til dere i neste neglelakk-innlegg. 🙂

Dior 982 Black Out

Black Out (#982)

I følge Elle og andre som forstår seg på mote er den gotiske stilen en av høstens trender, og hva passer da bedre enn en sort neglelakk? Jeg synes det er stilig på såvel korte som lange negler! Denne lakken har også skimmer i seg.

For fine swatches av hele kolleksjonen anbefaler jeg So Nailicious.

Før jeg avslutter må jeg også bare nevne øyenskyggepalettene i denne kolleksjonen. Exuberanté (#766) har nøytrale farger og en knallblå skygge, samt skikkelig glitrende gull til highlighter i midten. Electric (#866) tar mer opp det lilla og grønne, og har sølv som highlighter. Jeg klarte ikke å dy meg, og måtte velge den som stod best til Darling Blue-lakken!

Dior Cosmopolite 2Du kan selvfølgelig se hele kolleksjonen på Diors sider. 

Om jeg tør å prøve meg på looken som ble brukt på catwalken med denne kolleksjonen vet jeg ikke, kanskje litt for dramatisk for meg tror jeg?
Dior cosmopolite strong makeup

I wanted to instantly draw attention to the eyes by creating a very strong graphic look. It’s a very controlled, very catwalk look. This very dense and polished look contrasts with a soft, luminous complexion. It’s a combination of a rather feminine subtlety, and clear, distinct lines. This association reflects the spirit of the collection, which lies between the expression of fluid femininity and an accentuated graphic statement.” -Peter Philips, Creative and Image Director for Dior Makeup

Man kan selvfølgelig ikke omtale denne kolleksjonen uten å ta med at den norske modellen og motebloggeren Hanneli Mustaparta har gjort en demovideo for Dior med akkurat denne kolleksjonen. Det er jo litt stas! 🙂

Så, er det flere enn meg som vil være en cosmopolite i høst? 😉 

cosmopolitan
[koz-muh-pol-i-tn]

adjective
1.free from local, provincial, or national ideas, prejudices, or attachments; at home all over the world.
2. of or characteristic of a cosmopolite.
3. belonging to all the world; not limited to just one part of the world.
4. Botany, Zoology. widely distributed over the globe.
noun
5.a person who is free from local, provincial, or national bias or attachment; citizen of the world; cosmopolite.
6.a cocktail made with vodka, cranberry juice, an orange-flavored liqueur, and lime juice.

(Kilde)

 

Share.

About Author

3 kommentarer

 1. Oooh, disse fargene var helt i min gate! Har skikkelig dårlig erfaring med Dior-sminke, i alle fall med mascara, eye-liner og leppestift, men har aldri prøvd lakkene faktisk. Tror nok jeg må ha meg en sølv, rød og blå der, klør i shoppefingrene av dette innlegget ;).

  • Det er så forskjellig hvordan man «treffer» med makeup synes jeg. Enkelte merker klaffer helt, mens andre er helt håpløse for en selv, uansett hva andre sier!

   Det har vel med hudtyper og slikt å gjøre blant annet.

   Jeg vet at en del synes Dior sine øyenskygger er litt for «tørre», og det er jeg litt enig i selv også. Det er nok ikke favorittmerket mitt når det kommer til akkurat dét produktet. (Selv om de har knallfine farger!!)

   Man må nesten bare prøve seg litt frem. 🙂

   Hyggelig at du ble inspirert da!

 2. Pingback: NOTD: Dior "Cosmopolite" #swatches - ~SerendipityCat~

Leave A Reply

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.