Dagens detaljer: Coquelicot ~ Valmuerød 

8

Jeg prøver å holde fast på sommerfølelsen bare litt til. 🙂

Jeg vet at når kalenderen bikker over i september om noen dager, så er vi inne i den første offisielle høstmåneden. Og det er ikke det at jeg ikke ser frem til myke høstplagg, flotte høstfarger eller klar høstluft. Det er bare det at akkurat i år skulle jeg ønske sommeren fikk vare litt lenger…

Her er noen sommerminner fra en dag tidligere i sommer hvor jeg klarte å komme meg ut. Ja, jeg vet at jeg kaller innlegget «dagens» detaljer, men noen ganger så rekker jeg ikke å få skrevet disse innleggene da, men vil likevel beholde kategorien! 🙂

Her er en flott, valmuerød (eller Coca-Cola-rød) kremlakk fra Chanels sommerkolleksjon 2015.

Coquelicot betyr rett og slett valmue på fransk, og dette er en knall rød farge som virkelig stråler. Konsistensen var kanskje litt i tynneste laget synes jeg, men tørketiden var desto kortere og lakken har en superfin glans. Denne kommer jeg absolutt ikke til å pakke bort etter sommeren, for den er så klassisk i fargen at den kan gå til mye.

Som alltid må jeg ta et lite «billedbevis» på at jeg faktisk har kommet meg ut! 😀 Her sittende på en benk i sola – mmmm…. De tynne ringene er fra Accessorize.

Se så glad jeg er for å ha kommet meg ut! 😀 Den myke kjolen jeg har på meg er fra Ralph Lauren, og har hengt ubrukt i skapet i minst et år… stakkars… Sånn går det når man kjøper ting på salg for å bruke dem senere.

Jeg synes den er både enkel og fin, den er komfortabel og med litt høye hæler og fint tilbehør så passet den fint til en sommerlunsj med venner en solrik dag i Oslo.

Til dette antrekket måtte jeg finne frem en av de mest fargesterke lipglossene jeg har: Dior Addict Ultra Gloss #865 – Little Red Dress. Det er en knall rød gloss med gyldent skimmer, og er faktisk nærmest dekkende på leppene med ett lag.

2015-08-02 14.25.53

Se så fint de passer sammen. 🙂

Og til slutt, siden valmuerød var litt av temaet her – en valmueblomst jeg har klart å dyrke frem på balkongen i år. Jeg har ikke hatt så mye hell med å så valmuefrø tidligere, men i år har jeg fått frem i hvertfall noen av disse skjønne blomstene.

2015-08-10 09.15.07 HDR

Selv om det er overskyet, regn og klamt i Oslo akkurat i dag, så håper jeg dere likte dette «røde sommerinnlegget»! Jeg krysser fingrene for at vi fortsatt har noen soldager igjen med gode temperaturer. 🙂

Share.

About Author

8 kommentarer

 1. Er litt halvhekta på negenakk selv for tiden innimellom når jeg har krefter! 🙂 Ikke vet jeg hvordan du får lagt det så fint og ha så velstelte negler og hender til enhver tid men..*misunnelig*. Men lurer på om du har et favorittmerke innen neglelakk som du vil anbefale, et merke som virkelig har kvalitet hele veien, ser bra ut og sitter bra? Eller er det sånn at man må skifte litt mellom merker? Jeg har mange favorittlakker, men føler ikke at jeg har funnet THE merke som er bra 100% av tiden. Det nærmeste må være Essie syns jeg.

  • Tusen takk for at du synes jeg har velstelte hender, men jeg kan røpe at de slett ikke er like velstelte til enhver tid. 😉 Jeg går også noen dager med avskallet neglelakk, brekker negler når jeg gjør husarbeid osv. Det er bare at DET blir det ingen glamorøse bloggposter av!

   At jeg etterhvert klarer å legge en pen manikyr handler jo mye om at jeg har hatt maaaaaaange timer på sofaen hvor jeg har øvd og øvd og øvd. Og så er det noen triks her, som hvordan man gjør en god cleanup. (Lover å skrive en post om det en dag.) Og selvfølgelig: Jeg bruker laaaang tid.

   Jeg har egentlig flere favorittmerker: Chanel, Dior, Essie og Zoya er de 4 store for meg. Mange synes at Chanel og Dior blir for dyrt, og det kan jeg forstå. Ikke utmerker de seg med STOR kvalitetsforskjell heller, men til gjengjeld kommer de ofte med farger som er ganske unike.
   Det merket jeg virkelig har forelsket meg i de siste årene og som jeg anbefaler om igjen og om igjen er Zoya. De har fantastisk god konsistens, sitter godt, er uten de skadelige stoffene og finnes i mange flotte farger. Ulempen er kanskje at det er et salongmerke, og dermed vanskelig å få tak i på nett.
   Alfa Omega Hudpleie selger dem på nett: http://www.alfaomegahudpleie.no/produkt/neglelakkmanicure/zoya-neglelakk
   Ellers finner du en forhandlerliste her (vet ikke hvor oppdatert den er nå): http://www.scribd.com/doc/233065190/Zoya-Utsalgsteder

 2. Enig med deg i at sommeren kunne vart litt lenger. Jeg brukte jo mesteparten av juni og juli på rydding i mormors leilighet, så det var deilig da sommeren plutselig viste seg forrige uke! Og skuffende da sola forsvant :p
  Hedigvis for oss begge at vi fikk komme oss ut i sola i hvert fall litt, men jeg krysser fingrene for flere soldager! 🙂

  • Ja, det ble mye pliktarbeid på deg i sommer. Må ha vært tungt i den klamme lufta vi har hatt så mye av.

   Vi får bare håpe og tro at vi fortsatt har flere, fine dager igjen før høstmørket kommer. 🙂

 3. Herlig innlegg med fine farger og detaljer! Elsker fargen på neglelakken!!

  Enig med deg. Skulle virkelig ønske sommeren varte litt til. Håper på en fin høst

Leave A Reply

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.