Challenge ~ #2: En ting du har kjempelyst på akkurat nå

7

Se bakgrunnen for denne challengen her.

Åh, denne er ikke vanskelig! 😀

Er det én ting jeg har kjempelyst på nå, så er det en tur til varme strøk. Og ikke bare en liten tur, men et laaaangt opphold!!

I tillegg til at jeg holder på å bli sprø av å være husbundet av sykdommen (det hender jeg kaller leiligheten vår for Fengselet, og så får jeg litt dårlig samvittighet, for det er en fin leilighet og det er tross alt hjemmet vårt og jeg er glad i det), så får jeg positive helseeffekter av å oppholde meg i varmere strøk. (Spesielt tørr varme.)

Send meg gjerne noen uker på «rehabilitering» i Egypt!

2015-04-20 11.42.15-1

Renaissance Golden View Beach Resort har vi funnet et perfekt tilrettelagt sted hvor jeg kan hvile, få maten servert på rommet, ligge i en god seng hele dagen hvis jeg trenger det, sitte på balkongen og ha utsikten du ser på bildet, og være i Rødehavet. <3

Ellers skulle jeg gjerne dratt sammen med mannen min til et månedslangt opphold på den bitte lille Iru Fushi-øya i Noonu-atollen nord i Maldivene. Der var vi på bryllupsreise, og det var som å være i et postkort!

DSC_0111

Bare bo her sånn? Ja?

DSC_0129

Se så liten øy! 🙂 Man kan gå rundt den på 20-30 minutter. De lange «armene» ut fra øya er rekker av små villaer man kan bo i, som står på stylter i vannet.

IMG_0206

Du skal være ganske spesiell hvis du ikke kunne ha tenkt deg å bo her en stund! 😀

watervilla

Ok, nå ble dette mye mimring for meg, men ok – å sitte her og smile for meg selv på morgenkvisten fordi jeg har så mye gode minner fra bryllupsreisen vår er ikke feil i det hele tatt! 😀 <3

Hva har du kjempelyst på?

Share.

About Author

7 kommentarer

 1. Lise Fjellvær on

  Å dån, for et praktfullt sted, tror vi er mange som ville vært der en lang periode Jeg er som deg husbunden, men tok i et svakt øyeblikk og bestilte 2 uker til Mallorca som er mitt paradis (egentlig 2 uker for kort). Gleder meg veldig til å komme til varmen og bekjente, men reisen ser jeg ikke frem mot, selvom den ikke er lang. Håper du får noen gode dager nå Klem

  • Ja, Maldivene var så vakkert at det nesten gikk trill rundt for meg. 😀

   Det er en stor utfordring å komme seg noe sted når man er så dårlig, men det kan være såååå verdt det også!

   Tenkte å skrive litt om hvordan det er for meg å reise med ME, hva som skjer, hva jeg må tenke på, hvordan reisen oppleves og hvilke effekter jeg får av å være borte.

 2. Det første jeg ville ha gjort om jeg ble frisk var å reise til Madeira! Tenk å nyte sola og god mat sammen med mannen min. Å besøke botaniske hager. De skal visstnok være nydelige slike hager på Madeira.

Leave A Reply

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.