Challenge ~ #1: 15 fine fakta og et bilde

6

Se bakgrunnen for denne challengen her.

15 fakta synes jeg er mye, men ok – jeg skal prøve! Og så skal det være FINE ting? Ikke for å late som om jeg er beskjeden, men jeg er nok en av dem som synes det er litt kleint å ramse opp fine ting om meg selv. Men ok. Har jeg sagt jeg skal gjøre det, så skal jeg i hvertfall prøve. 🙂

 1. Jeg er veldig opptatt av å ta vare på de jeg er glad i, og prioriterer familien min foran alt, også meg selv og min egen helse. (Det er kanskje ikke alltid like bra.)
 2. Jeg synes jeg har pene hender.
 3. Jeg hadde en gang en veldig god sangstemme, og angrer litt på at jeg ikke gjorde mer ut av det.
 4. Jeg er egentlig ikke konfliktsky, jeg tar konflikter hvis jeg må, men jeg vil helst løse problemer med dialog og forståelse.
 5. Jeg er veldig glad i god mat.
 6. Jeg klemmer mannen min hver dag.
 7. Jeg liker å møte nye mennesker fra hele verden – alle har en spennende historie og alle kan jeg lære noe av.
 8. Jeg ønsker meg veldig, veldig, veldig barn – flere barn, får jeg si, for jeg har jo allerede et fantastisk bonusbarn.
 9. Jeg var skikkelig utenfor og ble mobbet på slutten av barneskolen og på ungdomsskolen. Men jeg blomstret til på videregående, mye takket være enorm vilje!
 10. Jeg blir kjempestressa hvis jeg ikke er 10 minutter for tidlig ute til avtaler. Jeg rett og slett hater å komme flaksende inn døra til noe.
 11. Jeg liker variasjon og å oppleve forskjellige ting – jeg kan fremstå som en Fin Frue den ene dagen, men jeg liker også å være skikkelig dykkebums på båt en uke og komme i land svett, klam og med håret som en stor floke etter sol, saltvann og dårlige vaskemuligheter. 😀
 12. Jeg prøver å være fornøyd med kroppen min som den er, selv om jeg føler innimellom at alt og alle forteller meg indirekte at jeg er feil fordi jeg ikke er like tynn og veltrent som før. (Men det har sine grunner. Jeg tror også at jeg kommer til å endre meg når jeg får mer krefter.)
 13. Jeg er fortsatt optimist og tror at jeg skal bli helt frisk, få en god jobb jeg trives i, reise og oppleve mer av verden med mannen min og få barn. (Jeg har selvfølgelig goooood tid haha.)
 14. Jeg kan skyte med pistol.
 15. Jeg er veldig opptatt av å organisere ting, og misliker sterkt at jeg ikke har krefter nok til å ha den orden og struktur jeg vil ha på ting hjemme.

Sånn, det ble vel litt forskjellig? 🙂 Noe dere kjenner dere igjen i? Noe dere ble overrasket av? 🙂

Ja, og så et bilde! Det må bli et bilde fra denne helga, for jeg har faktisk vært i parken med familien! Siden jeg kommer meg i parken (den som ligger 500 meter fra der vi bor ja) kanskje en eller to ganger i året, så er dette en sjelden begivenhet, men åh så deilig. 🙂

 

2015-08-22 12.27.47

Og så fikk jeg grilling og kos med mann og bonusbarn, og tiden med dem er alltid det jeg setter mest pris på. <3

Håper dere har hatt en god helg så langt, og riktig god søndag videre! 

Del gjerne noen fakta om dere selv i kommentarfeltet da. 🙂

 

Share.

About Author

6 kommentarer

 1. Så fint å bli litt bedre kjent med deg!

  Jeg må si at det å få igjen en kropp som med letthet bærer seg selv igjen er en slik fryd at vekt og alle andre kroppslige bagateller betyr enda mindre nå. Trappekropp kaller jeg det, når man lekende lett kan gå opp en trapp, ja da er man heldig.

  Måtte alle dine ønsker for fremtiden gå i oppfyllelse!

  • Hyggelig at du likte det. 🙂

   Det som er skremmende med å ha vært syk så lenge er at jeg husker snart ikke lenger hvordan det er å ha en kropp som ikke føles som bly.

   Men jeg håper og tror det vil komme en dag hvor jeg kan bruke kroppen min som jeg vil igjen!! For trappekropp, ja DET kjenner jeg meg igjen i. Tenkte jeg i det hele tatt noe særlig på trapper før jeg ble syk?? NEI. Haha 😀

   Tusen takk for gode ønsker!

 2. Ja jeg gjenkjente ønsket om å stifte familie med mannen min. Det er noe jeg ønsker meg alle mest. Det er tøft å se tiden løpe forbi og det er ingenting jeg kan gjøre. Får bare håpe at det bevilges mange mange penger til ME- forskning.

  • Mhm… Jeg tror kanskje at av alt som sykdommen tar fra oss så er kanskje det å miste muligheten til å stifte familie noe av det såreste.. i alle fall for meg.

   For alt det andre – trene, jobbe, danse osv. – det kan jeg ta igjen når jeg blir frisk.

   Men det å få barn er det en tidsfrist på, og det er ingenting man kan gjøre med det. (Bortsett fra hvis man begynner å fryse ned egg etc., men det er jo en helt annen historie. Og dessuten er det ikke sikkert man får brukt disse eggene heller, hvis man ikke blir frisk før man er langt over 50 liksom…)

   Ja, vi får bare håpe på forskningen. Det er derfra svaret kommer, garantert. Jeg prøver å trøste meg med at det nå forskes mer enn noen sinne på ME (selv om det trengs mer penger!!). Det er også utprøving av medisin som faktisk har gjort folk HELT FRISKE. Det er unikt. Så kanskje det er mer håp nå enn noensinne??

Leave A Reply

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.