Dagens detaljer: Mørkeblått og hvitt – klassisk, men ikke kjedelig!

4

I sommer har jeg hatt fullstendig dilla på å kombinere mørkeblått og hvitt.

Det er jo klassiske farger, men jeg har egentlig aldri «falt» for mørkeblått før. Nå har jeg likevel funnet ut at jeg ikke bare liker fargen veldig godt, men også kler den, og da er det jo greit å ha litt å velge i!

For anledningen har jeg kjapt satt sammen noen bilder fra en tur ut, håper dere liker antrekket og detaljene. 🙂

Ermeløs kjole fra H&M

Ermeløs kjole fra H&M (Klikk på bildet for detaljer.)

Denne var veldig lett å putte i handlekurven merket jeg, fint snitt og stødig stoff.

2015-08-20 13.52.07

Prøvde å style den med et sjal, men det ble litt «tett» i sommervarmen. Uansett greit å putte i veska hvis det skulle bli kjølig.

2015-08-15 14.41.04 HDR

Disse pumpsene i semsket, mørkeblått skinn hadde så fin form synes jeg. De er også fra H&M. 

Jeg hadde hverken tid eller krefter til å lage noen fancy manikyr, men gikk for en enkel mørkeblå farge. Dette er Essies «Style Cartel» (#879) fra fjorårets høstkolleksjon.

2015-08-15 10.46.05-1

Mange kvier seg for å legge mørke lakker fordi det er så lett å se søl utenfor neglene. Her må jeg dessverre si at jeg ikke kan anbefale akkurat denne lakken. Den er ganske tyntflytende, noe som gjør at det lett renner litt mot neglebåndet, og den setter farge på neglebånd og hud som er ganske vanskelig å få av. Det ligger mye cleanup bak dette bildet, for å si det sånn, og enda var jeg ikke fornøyd selv. (Jeg skulle ha skrevet et innlegg om å gjøre cleanup, altså gjøre manikyren pen når man har sølt, men jeg må bare få organisert med kamera og opptak etc. Det er litt prosjekt bare. 😉 )

Prøvde å ta bilde med selfie-sticken (ja, jeg har selfie-stick!) før jeg skulle dra, og da ble det slik.

2015-08-15 15.35.05

Litt småbrydd ektemann fikk utdelt kamera og beskjed om å ta bilder til bloggen. Hahah. Det var ikke hans favoritt-oppdrag! Og jeg er faktisk ingen moteblogger – jeg KAN ikke posere!

Jeg kan ikke posere!!

Men jeg var veldig fornøyd med å ha klart å kommet meg en liten tur ut, selv om det krevde en god del RedBull, espresso og andre stimulanter…. tror ikke jeg skal gå i detaljer her, hvis legen min leser hva jeg pakker i meg for å klare en liten tur ut så får jeg nok kjeft neste gang! :-p

Forresten må jeg anbefale en liten ting til dere: bareMinerals har en serie lipglosser som heter marvelous MOXIE. Du får dem blant annet på VITA Exclusive. Jeg hadde på meg «Maverick» denne dagen, og disse lipglossene gir faktisk en flott farge som ikke er for gjennomsiktig. Jeg fikk en av disse lipglossene i bursdagsgave, og ble så imponert at jeg umiddelbart igangsatte tiltak for å skaffe meg alle fargene. 🙂 Maverick er en rødbrun farge med gullshimmer – anbefales!

2015-08-15 17.15.23

Håper dere ser at jeg var meget, meget fornøyd! 🙂

Anledningen var forresten en forsinket bursdagsdate! Skulle egentlig vært i juni, men da ble det så mange byttinger av samværshelger på kort varsel og uten beskjeder at hele tidsplanen raknet egentlig. Enda bra vi fikk tatt det igjen! 🙂 Vi koste oss veldig, og stedet vi var på heter Sawan.

Maten vi spiste fortjener et eget innlegg faktisk, så det kommer senere!

~~

Produktanbefalinger i denne bloggposten er kun basert på mine egne meninger og erfaringer, og er ikke sponset av noen.

Share.

About Author

4 kommentarer

  1. Flott antrekk, klassisk og stilig dame.

    Kjøpte akkurat mørkeblå neglelakk fra OPIs nyeste kolleksjon, den gleder jeg meg til å bruke. Essie sin var også flott.

    • Tusen hjertelig takk for dine hyggelige ord, Rudolfine. 🙂 <3

      Har du fått testet den mørkeblå fra OPI? Er spent på konsistensen, om den er tynn eller tykk i påføringen?

  2. Vad snygg du är, kläder, naglar och framför allt skorna! Dem blev jag bara tvungen att pinna direkt. Jag hade Isadoras marinblåa nagellack, men det såg inte så bra ut mot min blåvita hud. För mycket marin, för lite blå. Men det är så skönt att tänka på vackra saker, också sig själv. Jag har inte orkat klä på mig ens joggingbyxor på ett bra tag så det är verkligen eskapism på hög nivå att läsa din blogg. När den handlar om me är den precis lika bra förresten! Kram!!

Leave A Reply

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.