Endring av bakgrunnsbilde til lysbildefremvisning i Windows 10

0

Ja, da er Windows 10 installert på maskinene her hjemme, men det har kanskje ikke gått helt knirkefritt.

På laptopen sliter jeg med at Start/App-knappen ikke vil vise meg appene, noe som jo er litt ukjekt når jeg skal starte et program. Å måtte inn i File Explorer og søke etter hvert program jeg trenger (med mindre det ligger på oppgavelinja) er jo ganske klønete. Jeg må vel feilsøke litt på dette.

En annen ting som irriterer meg skikkelig akkurat i dag er at jeg får ikke byttet bakgrunnsbilde til lysbildefremvisning.

Bakgrunn Windows 10

Jeg velger lysbildefremvisning og går til mappen jeg vil ha. Likevel nekter valget «Bilder» å fjerne seg. Kanskje har dette noe med å gjøre at jeg har min ønskede billedmappe liggende på et NAS her hjemme og ikke lokalt på PCen? Men ærlig talt, skal det ha noe å si? Det fungerte i alle fall helt greit i Windows 8.

Feilsøking av sånne småtterier som egentlig ikke er viktige, men som jeg liker å ha på plass for at jeg føler at det er min PC, slik JEG vil ha den, det er så irriterende og en tidstyv.

Jeg skyver det nok foran meg en stund til…. 😉

Share.

About Author

Leave A Reply

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.