For en bursdagsgave! <3

4

Det er snedig å ha bursdag etter at sosiale medier og spesielt Facebook har blitt en så fremtredende del av hverdagen.

Jeg blir rett og slett barnslig glad over alle bursdagshilsningene som tikker inn jeg. 🙂

Det ble bursdagsfrokost i helgen ja, selv om det så stygt ut en stund for de planene også. Heldigvis klarte min kjære mann å redde situasjonen, og på søndagsmorgen forrige helg ble jeg feiret med både iskake, mannens fantastiske belgiske vafler med hjemmelaget bringebærsaus, bursdagssang og gaver, for ikke å snakke om to glade barn. 🙂 <3 (Bonusbarnet kom på lørdags kveld og hadde med seg søskenbarnet sitt.)

DSC_0659

Bursdagsfrokost i en klasse for seg!

Mannen hadde gjort noe gøy og laget popcorn med Nutella-smak og Nutella-krem til å ha på vaflene! Nam! 😀 Gjett om DET ble populært hos både små og store barn da!

Og så fikk jeg flotte bursdagsgaver som jeg ble veldig takknemlig for. 🙂

Så ville jeg dele med dere en gave jeg fikk som virkelig rørte meg, og mer til, fra min kjære bror:

Photo 07.06.15, 12.50.43

Nå måtte jeg lattermildt innrømme for ham at jeg følte meg mindre som en påle og mer som en våt, skjelvende klump i stormen. 😀 Men som han sier, for den som står ved siden av og ser hva jeg har måttet takle og må takle hver eneste dag, så kan det virke annerledes.

Ikke bare gjorde meldingen hans meg rørt, men den kom også på et tidspunkt der jeg virkelig følte at jeg stod i stormen fra mange kanter, med så mange ekstrabelastninger at jeg ikke klarte å bære mer. Det å i en sånn situasjon bli sett, og å bli bekreftet på at det er en styrke der, og å bli positivt løftet av folk som bryr seg, er akkurat det jeg trenger.

Derfor har jeg tatt frem bildet av denne meldingen mange ganger siden tirsdag og sett på den igjen og igjen. Selv om jeg ikke føler meg som en påle, så må jeg jo fortsette å stå i stormen. Det er bare å gjøre det beste ut av det. 

Og selv på de dagene hvor det ikke er mulig å bære mer, så finnes det altså andre som kan lette litt på byrden. Hvor fint er ikke det? <3 

Share.

About Author

4 kommentarer

  1. Vil da bare presisere at ingen dyr ble skadet under produksjonen av denne vaffelen,da er laget uten sukker, gluten, smak og gøy eller behov, men att pappskiver fra ikea er en bra mat. Klemz

  2. Gledelig at du fikk oppleve dette! Hurra for deg, og vel overstått.
    Herlig bror du har, som velger å si så fine ord om sin søster – tror det er flere som kunne skrevet under på at du rir av stormer ❥
    Ønsker deg fine stunder, min venn! – og litt mer av alt det gode 🙂

Leave A Reply

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.