Godbiter fra Chanels sommerkolleksjon: Chanel Summer 2015 – Collection Mediterranée

0

Chanel Summer 2015 Promo

Mmm…jeg kan ikke nekte for at jeg ligger her og sikler litt på sommerens godbiter på makeup- og neglelakkfronten. 🙂

Gradestokken viser bare såvidt over 12 grader her hos meg – det har definitivt ikke vært en varm mai i Oslo. Jeg håper juni kommer med et brak og bringer lange, varme dager hvor sommerklærne virkelig kan få luftet seg og kropp og sjel suge til seg litt deilig solenergi. ☼

Så har jeg faktisk bursdag i begynnelsen av juni også, så det er kanskje ikke helt vekk å sette noen godbiter på ønskelista? 😀

Du kan se hele Chanels sommerkolleksjon på deres sider. Jeg har valgt ut noen produkter jeg gjerne skulle ha hatt i samlingen.

Siden jeg er neglelakk-samler må vi selvfølgelig se på lakkene først. Chanel har fire fine lakker (ikke lænestola) å by på i sommerkolleksjonen.

Terrana Mediterranée Coquelicot Lavanda

Terrana #697

Mediterranée #707

Coquelicot #717

Lavanda #727

Terrana henspeiler nok på jordfarge, eller kanskje vi heller skal si melkesjokolade? Dette er den eneste shimmer-lakken i kolleksjonen, men med perlemorsaktig skimmer som gjør at fargen ikke blir så varm som du tror.

Mediterranée lar selvfølgelig tankene gli mot Middelhavets turkisblå vann. Den herlige følelsen av å la en solvarm kropp gli ut i det deilige, avkjølende vannet..mmm…

Coquelicot må være det vanskeligste navnet noen har klart å finne på til en rød neglelakk, eller hva? 🙂 Det er en tomatrød farge som i følge ryktene tørker litt mørkere enn flaskefargen. En flott kremfarge som godt kan være del av en basis-samling med lakker – hvis du da ikke har skuffen full av røde fra før.

Lavanda hahahaha, dere får NULL poeng for å skjønne at en neglelakk som BÅDE er lilla OG heter lavendel er min soleklare favoritt blant disse! 😉 En knall lillafarge som brekker litt mot rødt vil jeg si.

Flotte swatcher av disse kan du se hos Beautygeeks og All Laquered Up. Kolleksjonen har allerede vært i salg en stund, men er du heldig kan du sikkert skaffe deg en ny skatt!

Ok, så – jeg går ikke gjennom hele makeup-kolleksjonen her (som jeg skrev ovenfor kan dere se den på Chanels sider), men jeg skal velge ut noen av de produktene jeg ønsker meg mest. 

Egentlig kunne jeg selvfølgelig tenkt meg alle lakkene i kolleksjonen. 😀 Men jeg tror ikke jeg hadde kommet til å bruke Terrana spesielt mye, det er noe med meg og brunaktige neglelakker som ikke helt passer. Den røde kunne jeg faktisk godt ha tenkt meg, jeg har mange spesielle røde neglelakker, men få enkle kremlakker som «passer til alt». Hmm..

Uansett. Her er en kombo jeg ser for meg:

Mediterranée

Tenk så stilig å kunne kombinere den blågrønne lakken med en matchende øyenskygge-stift! Herlig og fresht!
Dette er Stylo Eyeshadow #117 Azule Jo

Lavanda

Campanule

Og da MÅ jeg jo bare ha denne øyenskyggen i lilla også, synes jeg. 😀
Stylo Eyeshadow #107 Campanule

Og det var egentlig det. Se, jeg er ikke alltid så kravstor! 😉 Jeg må si at disse to fargene bringer frem minner om herlige sommerdager på øya Hvar i Kroatia. Hvis du ikke har vært der, så legg det gjerne på ønskelista di!

IMG_1925

Hvar by. Bittelite og veldig sjarmerende.

IMG_1970

Sol og bad fra klippene på Stipanska, en av de små øyene rundt Hvar. 

 

Share.

About Author

Leave A Reply

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.