Dagens detaljer: Rødt, hvitt, blått og bling!

1

~Annonse~

Med 17.-mai enda friskt i minne har jeg lyst til å dele litt med dere fra «dagens detaljer». 

Selv om jeg ikke kunne delta i noen feiring utenfor huset, synes jeg det er en fint å kunne pynte seg litt til vår tradisjon med 17.-maifrokost her hjemme. 🙂

Neglelakken er selvfølgelig nøye valgt ut, og etter å ha studert hva mine skuffer inneholdt av røde neglelakker falt valget på OPIs «So Hot It Berns». Den er fra OPIs høstkolleksjon i 2010, og jeg har skrevet om den i disse to postene.

Selv om den ser litt lysere ut i flasken, er dette en perfekt, rød «flaggfarge».

De to bildene under er tatt først inne uten blits, og så ute i dagslys.

Selv om det var litt varierende vær her i Oslo på 17.-mai ble det heldigvis klarvær i løpet av dagen og sola dukket til og med opp. 🙂 Denne strålende rødfargen ble festfin!   

Som dere ser har jeg pyntet ringfingeren med litt neglebling! 🙂 Det er alltid gøy å eksperimentere litt, og jeg synes denne søte sløyfen med «perler og diamanter» var så søt.

Slikt neglebling festes til med neglelim etter at overlakken er tørket, og sitter da som støpt til du fjerner den igjen med neglelakkfjerner. Denne sløyfen var litt bøyd slik at den satt tettere på neglen og derfor ikke så lett hektet seg fast i noe.

Denne neglepynten kommer fra Born Pretty Storeen nettbutikk som har alt du kan tenke deg av neglepynt, stampingplater, lakker, stickers, bling i mengder, utstyr til nailart – et skattkammer for oss som liker å leke med neglene våre! 😀 Billig er det også, og de sender raskt. Jeg har fått denne neglepynten sponset av dem, og nederst i posten deler jeg også en rabattkode med dere – det må dere ikke gå glipp av!

Du finner sløyfen som vist på bildet her i nettbutikken.

Jeg har vel allerede vist bilde av meg på 17. mai før, men her er litt flere detaljer.

Siden jeg ikke skulle bære bunad valgte jeg et antrekk i hvitt og mørkeblått. Blusen er fra H&M, og 17.-maisløyfe hører selvsagt med.

Jeg er jo ingen makeup-blogger, men av produktene jeg har brukt kan jeg trekke frem Chanels foundation «PERFECTION LUMIÈRE VELVET». Den gir virkelig et supert resultat, og er min nye storfavoritt. Øynene er sminket med Chanels palett #78 Blue Notes. Den har jeg hatt i mange år og vet ikke om den er i salg lenger, men jeg liker den i alle fall veldig godt. Blushen er fra Clarins sin vårkolleksjon 2015 Garden Escape i fargen Blush Prodige Sweet Rose. 

Jeg har hatt dilla på MaxFactor sine Lipfinity-lebestifter siden de ble lansert, og bruker nesten ingen andre lebestifter. Rett og slett fordi de sitter i en evighet slik at jeg slipper å tenke på å fornye den, uansett om jeg spiser, drikker eller kysser. 😉

Og her et antrekksbilde:

Mannen mente jeg så litt 50-talls ut i dette antrekket, er dere enige? 🙂 Det var nok litt meningen og jeg tok det som et kompliment!

Og så – RABATTKODE! 😀 Jeg vet jo at jeg har mange lesere som er over gjennomsnittet opptatt av neglelakk og nail art, og her har dere muligheten til å få 10% rabatt på alt dere handler på Born Pretty Store.

Rabattkoden er: TG10

TG10

En hyggelig overraskelse er at hvis minst 5 lesere handler med denne koden, så kommer Born Pretty til å avholde en GIVEAWAY for dere lesere! Så har du tenkt på å unne deg noe nytt til neglene kan du altså både få 10% rabatt på masse fine ting OG være med på en giveaway her senere. Få med deg venninna di og fyll handlekorga i nettbutikken! 😀

Share.

About Author

1 kommentar

  1. Du er jo så gjennomført lekker altså – enig med mannen at du ser snertent 50-talls ut!
    Inspirerende innlegg – og Hurra for vel overstått 🙂
    Ønsker deg fine maidager, Cath 🙂

Leave A Reply

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.