♥ Gratulerer med dagen! ♥

2

Gratulerer så mye med dagen til deg! 🙂

Håper dere som leser har fått en fin start på 17.-mai, uansett hvor eller hvordan den feires – eller ikke feires!

Her vaier flagget på St.Hanshaugen, det har gått barnetog forbi huset og jeg har stått på kjøkkenet tidlig for å ordne 17.-maifrokost til mannen og meg. ♥ Dessverre kunne ikke Lille Sprell være hos oss i år, men hun var selvfølgelig dypt savnet på frokost – det er en hyggelig tradisjon synes jeg, å ha en lang og rolig frokost før selveste 17.mai-feiringen!

Nå har mannen dratt av sted for å Lille Sprell gå i barnetog der hun bor. Han melder om 6 grader og regn der… *hutre* Nesten så jeg blir glad for å være hjemme under pleddet vettu. 😉

Neida, jeg skulle selvfølgelig helst vært med der ute jeg også. Hvis du er en av de som har stressa rundt i morges og tenker at det skulle ha vært godt å slippe, bare ligge på sofaen under pleddet – jeg skjønner deg! Men vit at det blir kjedelig etterhvert, og vær glad for at du faktisk har et valg om du kan være medpå ting eller ikke. 😉

Det gjelder å prøve å være fornøyd med det man har, tenker jeg. Jeg er glad for at jeg klarte å komme meg opp og pynte meg litt, jeg er glad for at jeg fikk til en koselig frokost med min kjære, og jeg er glad for at jeg er varm og god nå og har både kake, is og jordbær til litt senere! 😀 Dessuten tikker det inn meldinger og bilder fra både min kjære og gode venner, og det setter jeg stor pris på.

Nyt dagen, feiringen og hverandres selskap!

Share.

About Author

2 kommentarer

Leave A Reply

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.