Hurra! Flere gladnyheter – mer midler til spennende ME-forskning!

0
Flere gladnyheter på forskningsfronten i dag! 😀
 
ME-foreningen (via innsamlingsaksjonen ME-forskning) donerer 200.000,- til fullfinansiering av et gen-prosjekt på ME ved Haukeland universitetssykehus. Genprosjektet for årets bevilgning er det våre kjente ME-forskere ved kreftavdelingen på Haukeland, professor Olav Mella og overlege Øystein Fluge, som vil stå bak.
 
I tillegg: 20.000,- til disposisjon for en studie på Gammanorm! (Ikke bestemt hvem som skal gjøre denne enda.) Men det trengs! For mange pasienter har hatt god effekt av dette, og vi trenger dokumentasjon som kan få leger til å skrive det ut til enda flere pasienter!
 
Hurra!! <3
ME-forskning
 

 

Share.

About Author

Leave A Reply

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.