Riktig GOD PÅSKE!

5

Nå er påsken allerede i gang her hjemme, og jeg ville stikke innom og ønske dere kjære blogglesere en riktig god påske! 🙂

Vi har påskefeiring med Lille Sprell (aka Bonusbarnet) denne helga, og har allerede rukket å ha mye påskemoro.

Jakten på påskeegget etter middag på fredag fikk oss alle til å le – jeg hadde kjøpt det største jeg fant og vi hadde fylt det med masse forskjellig. Ikke bare godteri, blant annet noen hyggelige overraskelser om aktiviteter som skal komme, ting vi skal gjøre sammen utover våren. Artig å se gleden over slikt! Hun måtte på skattejakt for å finne det, og hadde det største gliset da hun løftet det ut av esken det var gjemt i. 😀

I går hadde vi besøk av en venninne og hennes datter og da ble det spill og leker for barna, deilige belgiske vafler (mannen har en oppskrift som er helt nyyyydelig!), og masse skravling selvfølgelig.

IMG_1506.JPG

Det er alltid så hyggelig å få blomster, og jeg ble så glad for denne flotte påskebuketten min gode venninne hadde med seg. <3

2015-03-28 13.18.36

Mannens belgiske vafler med Nutella, krem og hjemmelaget bringebærsaus – finnes ikke bedre! <3

Jeg er jo litt nostalgisk av meg, og gleder meg alltid når jeg pakker opp slikt som påskepynt og finner gamle skatter fra tidligere år. Denne gule kyllingen jeg har fått av mamma er alltid med. 🙂

2015-03-28 12.44.01 HDR

Jeg er helt sikker på at jeg poster bilder av den hvert år… :-p

På «påsketreet» henger egg vi har malt og dekorert selv. Hvert år kommer det et par nye til, og dette lagde jeg i fjor.

2015-03-27 15.39.45

Jeg har også fått tak i en kjempeflott orkidé fra Plantasjen som passet veldig godt som påskepynt – den har en herlig, dus gul farge.

2015-03-27 14.18.37

Etter diverse forberedelser, en påskespent Lille Sprell sitt inntog på fredag og besøk med masse liv og røre i går så er batteriet ganske flatt her egentlig. Jeg har ikke høye ambisjoner for dagen heller, klarer jeg å komme meg opp av horisontalen og sitte sammen med resten av familien til middag så er jeg egentlig fornøyd med det! 🙂

Håper at dere som leser har en så god påske som mulig! <3 

Share.

About Author

5 kommentarer

  1. Jeg slår til med en litt sen god påske! Håper du hadde en fin påskehelg! Det øverste bildet er jo bare helt nydelig. Jeg må innrømme at jeg ikke har en eneste påsketing hihi. Ingen pynt her! Håper også at du får en fin vår, skjønner at du har hatt en tøff vinter. Sender sol og varme i din retning!

Leave A Reply

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.