Forbanner fulle folk…

9

trompet

Natt til torsdag, nærmere bestemt klokka 02.15 fikk jeg den «glede» å overvære et slags musikalsk innslag.

Det stod da en mann midt i gata mellom bygårdene her på St. Hanshaugen og spilte trompet.

Ut fra den meget haltende fremføringen og de ledsagende oppmuntrende tilrop fra kvinnelige tilhørere i følget er det logisk å slutte seg til at inntak av alkohol var en del av forberedelsene til den nattlige konserten

Høye bygårder gir som kjent en fin akustikk, men det er uklart hva andre tilhørere syntes om opptredenen.

For min egen del kom jeg til den konklusjon at vi snarest bør gå for en innføring av strenge kvoter for inntak av alkohol for alle innbyggere, og at ingen heretter har lov til å innta alkohol samtidig som de er i besittelse av et musikkinstrument.

Dessuten at alle som velger å innta alkohol må være hjemme før midnatt.

Disse tiltakene bes iverksettes umiddelbart.

På forhånd takk.

Med tanke på at alkoholbruk koster samfunnet 22 milliarder årlig i følge Aftenbladet, vil en slik innstramming frigjøre store summer som kan benyttes til andre formål som folk faktisk får glede av. Nattlig trompetspilling faller ikke under kategorien «gleder andre».

Share.

About Author

9 kommentarer

  1. Alkohol er oppskrytt. Jeg er avholds og har det alltid gøy når jeg er ute på byen. Danser sikkert mer enn alle de andre gjestene til sammen 😉 Det hadde vært kult om folk faktisk greide å begrense alkoholinntaket, i det minste til et nivå der de bare slapper av, og ikke blir helt drama-bonanzagorilla. Man kan alltids drømme.

    • Hehe, ja man kan alltids drømme… Jeg ble jo tilnærmet avholds da jeg ble syk (ganske ufrivillig må jeg innrømme), men jeg savner det jo ikke nå.

      Når jeg tenker på hva jeg skal gjøre når jeg blir frisk, så står ikke det å bli FULL hver helg høyt oppe på lista i alle fall.

      «Alt med måte» er det vel noe som heter. Mange som kunne hatt godt av å følge det. 😉 Jeg synes ikke forslaget mitt om alkoholkvoter er så dumt jeg! 😀

Leave A Reply

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.