Jeg drømmer…

3

Tenk at jeg en gang har opplevd dette øyeblikket. Ligge vektløs langt under overflata og se denne kjempen av en djevelrokke gli sakte over oss.

Så elegant, så grasiøs. Så utrolig vakker.

Jeg drømmer hver dag om å komme meg i vannet igjen. Kjenne det blå omslutte meg og hilse meg velkommen med fargerike korallrev og livlige fisker. Kjenne gleden av å kunne være vektløs og bevege kroppen uten at det oppleves som en belastning – tvert i mot! Å flyte med strømmen langs revet er som å fly, det er helt fantastisk! Jeg vil for alltid være takknemlig for de opplevelsene jeg har hatt under vann.

Send meg til et varmt land med fine dykkeplasser…. jeg trenger det, NÅ! <3

Share.

About Author

3 kommentarer

Leave A Reply

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.